Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alabalık sezon açılışı...Kampımız...
Albatros-gr yazdı:tam doganin icinde kamp yapmak...ne denirki? bravoAlkisAlkisAlkis

Sağolasın Faruk Bey...
Bul
Tropheus yazdı:of of ahmet abi sen bana kafayı yedircen valla cok guzel yerler abi ya şu resimdeki yerde 2 gun geçirmek için neler vermezdim .

Sevgili Sedat...

Sizler beni gülmekten öldüreceksiniz..Yani kendimi tanımasam bayağı büyük bir iş yapmış kabul edeceğim..

Şu resimdeki yerlerde iki gün geçirmek için hiç bir şey vermene gerek yok..İki gününü ver yeter...Happy

Adres istersen hemen vereyim.Tüm Türkiyenin kuzeyde Karadeniz sahil şeridi..İnan bana her yeri böyle...

Selamlar...
Bul
LeVrEkCi yazdı:çadır kamp olayına site sayesinde bende başladım hatta 1-2 gece kaldık,çocuklarımı şimdiden alıştırmak için ilk fırsatta evin önüne bahçeye bir çadır kurup siftah yapacağım sonrasında çocuklarla değişik yerlere kamplar kurmayı düşünüyorum çekirdekten alışsınlar.
kamp yerleri macera balık muhabbeti sohbet heralde herşey güzel olmuştur paylaşım için teşekkürler ahmet abi.ekip sağlam her halden belli Alkis

Sevgili Nihat...

Çok doğru bir karar vermişsin..Sakın erteleme ve ihmal etme...

Ekibimiz hakikaten muhteşem Arkadaşlardan oluşmuştur.(sizlerden iyi olmasın)Her biri gözüm kapalı kefalet vereceğim kişilerdir..Zaten başka türlü aramıza giremez...

Sevgiler...
Bul
Tatlı su avcılığı gerçekten bir başka.
Sayenizde her yönüyle görmek ve hissetmek çok güzel.
Keyifli paylaşımlarınızın devamı dileğiyle...
Rastgele....AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
öncelikle şöför arkadaşımızı tebrik ederim sizleri taşıyarak bu güzel günleri yaşattıgı için ve ayrıca bu güzel görüntüleri paylaştıgınız için teşekkür ederim.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Sedat...

Sizler beni gülmekten öldüreceksiniz..Yani kendimi tanımasam bayağı büyük bir iş yapmış kabul edeceğim..

Şu resimdeki yerlerde iki gün geçirmek için hiç bir şey vermene gerek yok..İki gününü ver yeter...Happy

Adres istersen hemen vereyim.Tüm Türkiyenin kuzeyde Karadeniz sahil şeridi..İnan bana her yeri böyle...

Selamlar...

ahmet abi ben sizi en kısa zamanda kara avında rahatsız edicem hakımı kara da kullanmak istiyom saygılar sevgiler abicim.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
ulaşım zor olmasına rağmen piknik için masa bile koymuşlar.. köylülerden merkep kiralayın sayın abim en azından yük taşımassınız..eskiden babamlar balığa giderken köylülerden kiralar öyle inerlerdi gökçekaya barajına harika yerler abi imreniyorum sizlereAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
kasap100 yazdı:Tatlı su avcılığı gerçekten bir başka.
Sayenizde her yönüyle görmek ve hissetmek çok güzel.
Keyifli paylaşımlarınızın devamı dileğiyle...
Rastgele....AlkisSeerf

Sağolasın Bahadır ...

Amacımız hiçbir yerde görüp hissedemeyeceğiniz duyguları sizlere yaşatarak, konumuza ilginin çoğalmasını sağlamaktır.Bu durum Alabalıklarımızın yerel halk tarafından daha iyi korunmasına sebep olmaktadır.

Sizin ifadeleriniz ise amacımıza giden yolda başarılı olduğumuzu bizlere hissettirmesi açısından bizlerce çok değerlidir..

Kendim ve Arkadaşlarım adına içten teşekkür ederim...

Sevgiler...
Bul
aahmet yazdı:öncelikle şöför arkadaşımızı tebrik ederim sizleri taşıyarak bu güzel günleri yaşattıgı için ve ayrıca bu güzel görüntüleri paylaştıgınız için teşekkür ederim.

Haklısın Adaşım...

Kaymağı yiyen biz eziyeti çeken o...Ama ben onun gönlünü almasını biliyorum..

İlginize teşekkür bizden...

Sevgiler...
Bul
Tropheus yazdı:ahmet abi ben sizi en kısa zamanda kara avında rahatsız edicem hakımı kara da kullanmak istiyom saygılar sevgiler abicim.

İnşallah Sedat...

Kısmet olursa beklerim ve çok mutlu olurum..

Selamlar...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sezon bitti avcıhakan 12 3,747 23-11-2015, 22:49
Son Yorum: hasana
  sezon bereketli başladı... günün canlı yayını avcıhakan 21 5,483 11-07-2014, 11:41
Son Yorum: bucalıfikret
  gel yeni sezon gel avcıhakan 16 2,612 27-05-2012, 15:51
Son Yorum: ALTAYLI
  Çanakkalede Alabalık siftahı aygroup 41 6,084 16-06-2011, 10:33
Son Yorum: mustafahoca
  Alabalık Meralarımız... aygroup 19 3,218 24-09-2010, 00:25
Son Yorum: aygroup
  Bir Alabalık Avı aygroup 38 5,949 08-09-2010, 19:48
  Alabalık av raporlarımız....... aygroup 52 6,929 23-08-2010, 01:38
  Bu günkü Alabalık avı aygroup 49 6,704 04-08-2009, 00:23