18-03-2009, 00:33
alperburdur yazdı:bu aksam sitedeki fotolarla idare et..yarin caresine bakarsinvalla abi benim soy adım tür olduğu için herşeyim orjinal oluyor sanırım
![Seerf Seerf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/seerf.gif)
08-09/12/2007 levrekci, harun, doktor, gurhan balik avi
|
18-03-2009, 00:33
alperburdur yazdı:bu aksam sitedeki fotolarla idare et..yarin caresine bakarsin ![]()
18-03-2009, 00:47
Albatros-gr yazdı:bu aksam sitedeki fotolarla idare et..yarin caresine bakarsinabi zaten erken yatıcam çok hastayım şu motor hasta etti beni havalara aldandık şifayı bulduk ![]()
18-03-2009, 00:59
alperburdur yazdı:abi zaten erken yatıcam çok hastayım şu motor hasta etti beni havalara aldandık şifayı bulduk iyi geceler Alper ..gecmis olsun ![]()
18-03-2009, 11:45
geçmiş olsun alper hem bilgisayarına hem sana
![]()
18-03-2009, 14:19
LeVrEkCi yazdı:geçmiş olsun alper hem bilgisayarına hem sanasağol abi bilgisayar iyileşti de ben hem miğdeyi hem göğsümü hem de kafayı üşütmüşüm ![]()
18-03-2009, 14:20
LeVrEkCi yazdı:geçmiş olsun alper hem bilgisayarına hem sanaayrıca sana da geçmiş olsun abi kollestrol sonucu nasıl çıktı?
18-03-2009, 15:31
sonuç cuma öğleden sonra belli olacak ama bende ailesel bol miktarda kolestrol var ilaç kullanıyorum eger düşük çıkarsa dozu düşürecek doktorlar ilaca ragmen yüksek çıkarsa o zaman ayvayı yedim demektir zaten.teşekkürler alper
18-03-2009, 15:37
(Son Düzenleme: 18-03-2009, 15:39, Düzenleyen: alperburdur.)
LeVrEkCi yazdı:sonuç cuma öğleden sonra belli olacak ama bende ailesel bol miktarda kolestrol var ilaç kullanıyorum eger düşük çıkarsa dozu düşürecek doktorlar ilaca ragmen yüksek çıkarsa o zaman ayvayı yedim demektir zaten.teşekkürler alperabi tekrar tekrar geçmiş olsun. Abi biz annemin kollestrolünü günde 1 adet cevizle düşürmüştük hiç denedin mi hazırlanışı: günde 1 adet kalın dış kabuğu çıkarılmış cevizi 1 bardak suda 24 saat bekleteceksin ve sabahları bu suyu aç karnına içeceksin ve o cevizi de yiyeceksin, bunu 1 ay tekrarla abi biz sonuç aldık ama sende nolur bilmiyorum ama cevizden zarar gelmez... ayrıca bu linke bir bak: http://www.afiyetle.com/makale.php?mid=191
18-03-2009, 15:42
bunu 3 ay yaptım ama bende ailesel irsi ne yazıkki bir amcam benim yaşımda vefat etmiş kalpten,bir amcamın oglu 33 yaşında açık kalp ameliyatı oldu,başka bir amca oglunda 40 yaşında 2 stend var,bir amcam 60 yaşında by pass,babam 2 sene evvel by pass,bir amcam geçen sene kalpe baglı beyin kanamasından vefat,halam kalbe baglı beyin sıkıntısı çekiyor yani kısacası ben 50 kg ya düşsen hergün sebze yesem 1 dakika stres yaşamasam yinede bende kolestrol sınır üstü oluyor alper.
ama tabiiki ceviz ve sebzeden zarar gelmez.o kadarda balık yememe ragmen yaww olacak işmi şansıma ne diyeyim aileden geliyor işte elde değilki.
18-03-2009, 15:52
Nihat ve Alper ikinizede çok çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|