10-05-2009, 01:48
kasap100 yazdı:Nye telaşlı Faruk abi?Bi tane sardalye geçirip salacağız.tamam da o blik her kalamar tutulusunda bozulmiyacak mi?
hem sardalya yerine,istavrit koy daha iyi...eti daha sert daha cok dayanir
sekiz çeşit balık ortaya karışık
|
10-05-2009, 01:48
kasap100 yazdı:Nye telaşlı Faruk abi?Bi tane sardalye geçirip salacağız.tamam da o blik her kalamar tutulusunda bozulmiyacak mi? hem sardalya yerine,istavrit koy daha iyi...eti daha sert daha cok dayanir
10-05-2009, 01:56
Albatros-gr yazdı:tamam da o blik her kalamar tutulusunda bozulmiyacak mi? Haklısın.Ben yakalayamadığımdan akşama kadar bozulmuyor tabii ![]() İstavrit iyi fikir.Saol.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
10-05-2009, 02:12
kasap100 yazdı:Haklısın.Ben yakalayamadığımdan akşama kadar bozulmuyor tabii Bahadır,balık takıldıktan sonra durarakmı hareket halindemi avlanılacak ![]()
Bornova - izmir
10-05-2009, 20:32
orhanekmekci yazdı:Bahadır,balık takıldıktan sonra durarakmı hareket halindemi avlanılacak Orhan abi, bu konu ile ilgili üzerinde herhangi bir açıklama yok.Sanırım klasik kullanım geçerlidir.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
11-05-2009, 14:40
kasap100 yazdı:Orhan abi, bu konu ile ilgili üzerinde herhangi bir açıklama yok.Sanırım klasik kullanım geçerlidir. Kalamarda yemli olta,sahtesinin yerine hakiki balık ![]() ![]()
Bornova - izmir
11-05-2009, 16:17
(Son Düzenleme: 11-05-2009, 22:16, Düzenleyen: Bahadır Sarıca.)
orhanekmekci yazdı:Kalamarda yemli olta,sahtesinin yerine hakiki balık Neden 3 adet abi?Diğerlerini yemsiz koyarız olmaz mı?
11-05-2009, 22:17
ORhan abi siz nasıl takım kullanıyorsunuz kalamara?
11-05-2009, 23:18
Orhan abiiii
11-05-2009, 23:19
kasap100 yazdı:Orhan abiiiirapor,hazirliyor..rapor ama bizim dukkana degil tabiiki ![]()
11-05-2009, 23:21
Albatros-gr yazdı:rapor,hazirliyor..rapor Doğru dedin üstadım.Bizim dükkan dibe gidiyor valla.Ben bu hafta arası bi at-çeke gideyim..heheheh ![]() ![]() ![]()
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|