Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
08-09/12/2007 levrekci, harun, doktor, gurhan balik avi
bu hafta sonu ben ve 2 arkadaşım narlıdayız ama tekne kesin değil belki kıyıdan karagöz deneriz yada hamsiyle zoka atarız ben bu haftaki durumu yazarım eğer bu hafta narlıya gidecek varsa mesaj yazsın tanışmak ta isterim
herkese iyi hafta sonları ve ii balıklar insallah
Bul
LeVrEkCi yazdı:
H.A.R.U.N yazdı:
LeVrEkCi yazdı:
Can ARSLAN yazdı:
LeVrEkCi yazdı:can sarıyerde neredesin bende sarıyerdeyim aydınlar parke deyim ondan sordum

ev sarıyerde(kilyos yolu y.uyum sitesi), iş-fabrika çerkezköyde.
ben konum itibarı ile duruma göre yurt içi yurt dşı şeyahatte..
2000 yılı mayıs ayında benim evin tüm parkeleri(laminant) size yaptırdım(iki amcaoğlu idi)onlardan biri iseniz beni görünce hatırlarsınız muhtemelen
selamlar,rastgele
evet can iki kuzenden biri esmer olanı benim dogrudur görsem kesin tanırım yolun düşerse ugra çayımı iç sohbet ederis memnun olurum.
mera konusuna gelince herkes keşke senin gibi olabilse.
kolay gelsin.
Şu sitenin ettiğine bak nereden nereye kimleri buluşturuyor birde benim tanımadığım akrabam falan çıkarmı Bobo

tanımadıgım akrabamı bilmem çıkarmı ama asker arkadaşım çıktı orhan (meteor) arama yaparken resmimi görmüş balık sevdalısı oldugu içinde takılmış kalmış saolsun burada başka dostlar da çıkacaktır zaman içinde.

evet çok ilginç oldu balık sevdasına internette arama yaparken Nihat'ı görünce resmen dumur olmuştum.. önce koca bir levrek gördüm resimde. balığa hayran hayran bakıyorum sonra ne göreyim .. büyük bir şaşkınlık ve büyük bir sevinç.
Bul
meteor yazdı:
LeVrEkCi yazdı:
H.A.R.U.N yazdı:
LeVrEkCi yazdı:
Can ARSLAN yazdı:
LeVrEkCi yazdı:can sarıyerde neredesin bende sarıyerdeyim aydınlar parke deyim ondan sordum

ev sarıyerde(kilyos yolu y.uyum sitesi), iş-fabrika çerkezköyde.
ben konum itibarı ile duruma göre yurt içi yurt dşı şeyahatte..
2000 yılı mayıs ayında benim evin tüm parkeleri(laminant) size yaptırdım(iki amcaoğlu idi)onlardan biri iseniz beni görünce hatırlarsınız muhtemelen
selamlar,rastgele
evet can iki kuzenden biri esmer olanı benim dogrudur görsem kesin tanırım yolun düşerse ugra çayımı iç sohbet ederis memnun olurum.
mera konusuna gelince herkes keşke senin gibi olabilse.
kolay gelsin.
Şu sitenin ettiğine bak nereden nereye kimleri buluşturuyor birde benim tanımadığım akrabam falan çıkarmı Bobo

tanımadıgım akrabamı bilmem çıkarmı ama asker arkadaşım çıktı orhan (meteor) arama yaparken resmimi görmüş balık sevdalısı oldugu içinde takılmış kalmış saolsun burada başka dostlar da çıkacaktır zaman içinde.

evet çok ilginç oldu balık sevdasına internette arama yaparken Nihat'ı görünce resmen dumur olmuştum.. önce koca bir levrek gördüm resimde.  balığa hayran hayran bakıyorum sonra ne göreyim .. büyük bir şaşkınlık ve büyük bir sevinç.

ve hala görüşemedik ona yanarım dostum neyse yazın sanırım bol bol görüşecegiz
Bul
Orhan Nihat şimdiki gibi çizgi film avatarları koysaydı nereden tanıyacaktın
Bul
tek kelimeyle süper av ve paylaşım olmuş.teknikler bu kadar görsel ve öğretici olabilir.teşekkür ediyorum.bizde ordaymışız gibi haz verdi.
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Orhan  Nihat şimdiki gibi çizgi film avatarları koysaydı nereden tanıyacaktın

iş avatara kalsa hayatta göremezdim sürekli değiştiriyor
nihat'ı av raporlarındaki resmilerde gördüm Smile
Bul
evet ya bakın bende asker arkadaşımla burada bulduk birbirimizi aslında orhan beni buldu saolsun da bayadır yoksun be orhan online oluyorsun gidiyorsun balık zamanı geldi yazarsın artık.
Bul
[gvideo]-342690169649006720[/gvideo]

video baya bi zamandır youtubeden dolayı yoktu videoyu google dan tekrar yayına veren mehmet abi (lakerda)sayesinde tekrar yayında.
mehmet abi teşekkürlerr.
Bul
nihat abi yaw tam çekerken yarım kalmış Gulumse ama en baştaki lüfer yaratık gibi olmuş Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
ne yarım kalmış yaww balıgı alıyorum içeri video yarımmı yoksa.bi bakiim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  26/11/2016 nihatkr,balıkandozan,mavruşgil,levrekci avı LeVrEkCi 11 1,024 05-12-2016, 16:17
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,727 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 979 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,275 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Tayland' da balik macerasi haseremarket 21 2,171 25-09-2016, 21:19
Son Yorum: yycolak
  16\08\2015 Levrekci lüfer avı LeVrEkCi 24 3,601 04-09-2015, 14:29
Son Yorum: LeVrEkCi
  Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen? mamuli 16 2,916 27-04-2015, 07:26
Son Yorum: mamuli
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 958 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Albatros-gr gaz tam balik az :) Albatros-gr 19 2,859 21-08-2014, 15:18
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr Martilari besle balik tut Albatros-gr 20 2,549 23-01-2014, 21:52
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi