Yorumları: 7,271
Konuları: 96
LeVrEkCi yazdı:parekete burada yasak,ben eskiden tebliğ nedir bilmezdim sitede bizler için düzenlenen kanunlar olduğunu öğrendim,dolayısı ile eskiden ağ atar günde 30-40 arası tekir 100 tane kadar dil balığı yakalardım bazende 50 kancalı parekete atar kalkan kırlangıç beklerdim güzel boylarda güzel balıkların yanında bol bol köpek balığı ve vatos gelirdi.
yasak oldugunu ögrendikten sonra zaten pek sevmeyerek attıgım ağı tamamen bıraktım pareketemde çok eskidiği için attım uğraşmıyorum artık o işlerle.
fakat pareketenin yasaklanmasını şuna bağlıyorum normalde 50 kancadan az pareketeler yapılsa sorun olmaz ama burada 1000 kancalı parekete döşüyorlar denize buna engel olmak amaç sanıyorum.
1000 kanca mı
![Hi Hi](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/hi.gif)
.Kaç metre bu yahu?
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Faruk,bu avlarda yem olarak ne kullanıyorsun
Bornova - izmir
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
ufuktan26 yazdı:1000 kanca mı
.Kaç metre bu yahu?
genelde(bizimkilerde) kancalar.iki kulacta birdir(3 metrede)
fakat derinlere buyuk balik icin atilanlarda bu arayi 5-6 m ve daha fazlada yaparlar
1000 kanca 3000m en azindan
orhanekmekci yazdı:Faruk,bu avlarda yem olarak ne kullanıyorsun![Seerf Seerf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/seerf.gif)
her zaman mamun abi...
yemlenmesi kolay,kancayi butun kapiyor,mamunun bocek olusu,ve pareketenin uzerinde yenmeyen yem kaldiginda,yazin sicak gunlerde,gunese biraktiginda 2 saate mamunlar kuruyor,ve temizlerken kokmuyor(etraftan laf isitmiyorsun)..ufaliyorsun kancadan,toz halinda dagiliyor kuru mamun.
Yorumları: 941
Konuları: 69
güzel bir gün geçmiş bu da yater adaş. bu ara iri sarıkanat istavritler bizde de başladaı inşallah kesmez. bu pazar bende salma olta ile 25 tane yakaladım. 8 .9 tanesi kilo yapıyor
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
mudanya yazdı:güzel bir gün geçmiş bu da yater adaş. bu ara iri sarıkanat istavritler bizde de başladaı inşallah kesmez. bu pazar bende salma olta ile 25 tane yakaladım. 8 .9 tanesi kilo yapıyor
tesekkurler Faruk abi,evet istavritlerin boylari iyi..bizim burada KOKAL dedikliklerimizden..
sizlerede rastgele