Yorumları: 15,531
Konuları: 117
kutank yazdı:Orhan Abi,
Palamut görüntü olarak iyiydi iyi olmasına da, ekşi ve tatsızdı. Şimdi belki deiyeceksin ki,"kardeşim sen onu nasıl pişireceğini bilememişsindir." haklı olabilirsin, biz tavada kendi yağı ile pişirmeyi denedik, belki daha lezzetli hale getirmenin bir yolu vardır. Bunu da sizlerden duyarız inşallah. Tahminen Balık yemekleri konu başlığında da vardır...
Saygılar...
palamutmudu acaba bi soruda bu yazılı orkinos olmasın?palamutun tadı bu aylarda kötü değildir yav
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 28
Konuları: 2
Hüseyin Abi,
Sizin taraflara herhalde karadeniz-marmara palamutları geliyor, onlar yağlı olduklarından daha lezzetliymiş, söyleyenlerin yalancısıyım, ancak akdeniz palamutu biraz tatsız dediler. Biz de pek beğenmedik açıkçası...
Saygılar...
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Akdeniz palamutunun,karadenizde tutulanların yerini tutmadığı bir gerçek.Sanırım akdeniz palamutunun lezzetini artırmak için fırında palamut daha iyi olacakdır diye düşünüyorum
Bornova - izmir
Yorumları: 5,167
Konuları: 120
kutank yazdı:Ahmet Abi,
Bu sorular biraz da benim bilgisizliğimden ve balıkçılığa yeni başlamamdan olsa gerek. Böcek diye ifade etmek istediğim yem, canlı olarak satılan ve 1-2 santimetre büyüklüğünde olan küçük istakoz mu desem bilemiyorum, iğnenin ucuna tersten geçirilen yem.
Yunanistan'da da olsa gerek.
Saygılar...
Sağol Kutan tamam o yeme mamun diyoruz ve burda da var
Yorumları: 795
Konuları: 8
İnanıyorum ki çok keyifli bir gün geçirmişsiniz. Darısı bizlerin başına olsun . Amin
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Yorumları: 28
Konuları: 2
Bir deli kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış. Elvis balığı da buna döndü. Bana elvis balığı diyen kaptanla konuştum, oda tam bilmiyor, ama elvis gibi bir şey dedi. herhalde balığın fotoğrafını getirince iş çözülecek.
saygılar...