Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eski üyelerimiz balığa gitmiyor galiba
bucalıfikret yazdı:bana dokunmayı bu aralar çalışıyorum 4. aydan sonra balıktayım
kolay gelsin abi iş aile önce gelir bak işine biz bakarız balıkların işine SiyirdimGulumse
Bul
geçen hafta yolladıkya hakan hocam hemde sandalda balık yapmıştıkBobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:geçen hafta yolladıkya hakan hocam hemde sandalda balık yapmıştıkBobo
erden abi, bir foto yetmez, arkası da gelsin diyorum. şimdi biz yeniler çok balık tutarsak, siz eskilere ayıp olur hani Siyirdim. rastgele
Bul
Ankara da balıkmı kaldı da biz gitmiyoruz.?
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Dünyanın en güzel Abisi senin varlığın yeter de artar yav Wink
Bul
thunderbolt yazdı:Dünyanın en güzel Abisi senin varlığın yeter de artar yav Wink
nedim o taraf şu anda balık yapıyor olması lazım yaww aslında sen balığın cennetindesin çanakkaleden kıyıdan rapalayla lüfer tutulmuştu daha önceleri,biraz çalışman lazım sitede devamsızlık yapmayayım diye balıkta tutamıyorsun SiyirdimGulumse
Bul
Yok be Nihat'çım hafta arası gitmem olası bile değil .Sadece hafta sonu kalıyor.Onda da sağolsun aile büyüklerim ya inşaat ya da tarla-bahçe işleri çıkartıyorlar.Çanakkale içinden lüfere olta sallamaya bile gerek yok çünkü neredeyse yok denecek kadar az.Siz Saroz'u bildiğiniz için balık cenneti gibi geliyor ama boğaz için aynı durum sadece Trakya tarafı için geçerli Hadiordan .Çünkü Çanakkale Boğazı İstanbul boğazına göre çok geniş yani balık için alan da çok ve kanallar da kıyılardan çok uzak.Rapala sallamak için yine Trakya tarafında Çamburnu mevkinde kasık çizmesiyle denizden sallayarak alınması mümkün.Ama ben lüfer için daha uğraşacak kadar fırsat bile bulamadım.O yüzden geceleri sürekli nefsimi forum sayesinde köreltmeye çalışıyorum.

Gerçi çok rapor borcum biriktiğini biliyorum Siyirdim Kamera sorunumu çözünce onu da halledeceğim.Saygılar...
Bul
Nedim varlığın bile yeter
borcunu sildim hadi özgürsün bu günden itibaren borcun kalmadı Bobo
Bul
Teşekkürler Harun'cum Alkis Hani tarım forumu filan olsa ağaç budamalarımı , ilaçlamalarımı , hasatı filan çektirirdim belki ama moda deyimle formatımıza ters SiyirdimBununla da kalsa iyi .Bir de benim büyüklerimin acayip işlerinin peşinde koşturuyoruz Hadiordan Resmen heba oluyorum Snifsinf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  balıga hayatı degişmeyin LeVrEkCi 17 3,378 14-06-2010, 17:17
Son Yorum: musty34
  Sitemizin eski üyeleri; murki 45 6,233 13-03-2009, 20:29
Son Yorum: Albatros-gr
  !!!!!!!eski konular!!!!!!!! LeVrEkCi 14 3,067 12-11-2008, 20:30
Son Yorum: rusan
  Balığa çıkan varmı balıkcızakir1 35 5,253 14-01-2008, 21:39
Son Yorum: andrail gail
  ESKİ OLACAK YENİ ÜYENİZDEN BİR İSTEK! toros94 2 1,573 03-08-2007, 16:23