Yorumları: 16,711
Konuları: 238
balikoltasi yazdı:kıyıdan uzağa atış için kullanılanları var. ileri atış yarışmalarında spin makinelerden daha başarılı oluyorlar. ama onların bu makinede olduğu gibi misina sarma teli yok. el ile yön verilip sarılıyor. kamışları özel. uzun iş..
makaraları çok iyi yataklandırıldığından atış sırasında kendi kendine uzun süre dönerek daha rahat misinanın boşalmasını ve daha ileri atış yapılmasını sağlıyorlarmış.
birol bilmiyordum öğrendim sağol.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
araphüso26 yazdı:fiyatı çok ucuz geldi abi bu fiyata bu tür makina bulmak zor çok kaliteli olmasada sırti için kullanabilirsin...zaten kaliteli olanlar 1500 dolardan başlıyo![Siyirdim Siyirdim](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/siyirdim.gif)
arap banada fiyatı cazip geldi almaktan yanayım.
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
fikret abi bende bir çıkrık almıştım,ama sanırım benim aldığım orjinal değildi.
teknede 60 metrede 100 gr kurşunu balık olmadan zor çekti hemen çıkardım kamıştan,avdan sonra doğru aldığım malzemeciye iade ettim.akinelerin devirleri ile alakalı sanırım,birde şu var bence ,her zaman alışveriş yaptığımız yerden vazgeçmemek gerektiğinide öğrenmiş oldum.
kıyıdan değil ama tekne avında kullanırsın bencede...hayırlı olsun fikret abi,trofe avlar dilerim..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 657
Konuları: 11
Fikret abi kiyidan kulanmayi dusunuyosan bu makina seni hayal kirikligina ugratabilir burda cok yaygin kulanilan bir makina yalniz kiyida kullanani daha gormedim
genelde tekneden buyuk balik icin kulanilir. ayreten bu makina icin ayri bir kamis alman gerek 45 arti yeni kamis fiyat cazibeligi ortadan kalkiyo