Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dıscovery makina
arkadaşlar malzemecide bu makina gözüme ilişti kıyıdan iş yaparmı nasıl bir kamış olması lazım bilgisi olan arkadaşlar yardım. fiyatı 45 ytl

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Fikret bu çıkrık tipi bir makina kıyıdan atçekte kullanamazsın ama tekne avında uygun bir kamış ile çok rahat kullanırsın benimde tekne avında özellikle terçih ettiğim makina tipidir diğer makinalara göre oldukça rahattır fiyatıda uygun geldi büyük balıklı avların olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Bu makineler casting türü kamışlarla beraber kullanılır. yani fincanları yukarı bakan kamışlarla. ve tekneden büyük balık avcılığında kullanılır.
Bul
fiko büyük balık peşine düşcen galiba Bobo birolun dediği gibi .
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Fikretcim o makina kıyıdan senin işine yaramaz.Tekneden derin su veya yine tekneden büyük balığa sırtı yapılır.Benim acizane fikrimGulumse
Bul
Uzağa atış yarışmalarında bu tarz makinalar kullanıyorlardı pek mantığıma yatmadı ama videolarda bu tür makineler vardı
Fikret duymuşluğumuz görmüşlüğümüz varda tecrübemiz yok ama yinede tekne için düşün derim
Bul
kıyıdan uzağa atış için kullanılanları var. ileri atış yarışmalarında spin makinelerden daha başarılı oluyorlar. ama onların bu makinede olduğu gibi misina sarma teli yok. el ile yön verilip sarılıyor. kamışları özel. uzun iş..
makaraları çok iyi yataklandırıldığından atış sırasında kendi kendine uzun süre dönerek daha rahat misinanın boşalmasını ve daha ileri atış yapılmasını sağlıyorlarmış.
Bul
fiyatı çok ucuz geldi abi bu fiyata bu tür makina bulmak zor çok kaliteli olmasada sırti için kullanabilirsin...zaten kaliteli olanlar 1500 dolardan başlıyoSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:fiyatı çok ucuz geldi abi bu fiyata bu tür makina bulmak zor çok kaliteli olmasada sırti için kullanabilirsin...zaten kaliteli olanlar 1500 dolardan başlıyoSiyirdim
Hüseyin fiatı bana çok garip geldi ama yazmak istemedim..
Bul
discovery de sadece Türkiye piyasası için ürettirilmiş bir markadır.eğer bu tip bir makine almayı düşünürseniz penn, okuma, abu garcia, shimano nunda bukadar olmasada uygun fiyatlı modelleri var. ben onları tavsiye ederim.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kamış Ve Makina hakkında bilgi Antepli 27 4 1,418 30-01-2013, 23:50
Son Yorum: Antepli 27
  DAM QUİCK 330 MAKİNA ve SPORTEX 330 CM KAMIŞ dagistan 13 3,872 29-11-2012, 00:52
Son Yorum: dagistan
  Kamış ve Makina Gkmn34 7 1,595 25-06-2012, 21:30
Son Yorum: Avcı Altan
  Kırılan makina ayağı augusto 16 3,285 21-11-2011, 21:06
Son Yorum: BALIK and OZAN
  Balzer Makina Sorunu rusan 25 4,856 07-10-2009, 23:40
Son Yorum: yycolak
  orjinal shmano makina satan yer.. big fish onur 6 3,055 11-10-2007, 21:07
Son Yorum: paulshark

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi