Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Arkadaşlar bundan 1,5 yıl once erdemle bırlıkte aldıgımız balzer distance 750 serisi 2 makınada da bugune kadar sureklı sorun yasadık ve defalarca tamır edıldı. en son erdemın makınanın ıcındekı parcalar kırıldı hem de hıc bır zorlama olmadan ve 4 ay servıste kaldıgını soyledı aldıgımız dukkan. Sonra benım kı de dagıldı ve mısınanın gectıgı o metal parca bıle erıdı. bende goturdugumde servıse gonderecegını soyledı.gecen gun gıttık ve makınalarımızın tamır olamayacagını bu yuzden de balzerın bıze Zi-on 60 marka makıne gonderdıgını soyledı.Makınalar hakkında hıc bır bılgım yok fakat ınternette arastırdıgım kadarıyla 25 - 30 lıra. bızımse zamanında verdıgımız para 85 lıra. O makınaların fıyatı ınternette 110 lıra cıvarıydı. Elımızde garantı belgesı yok sadece dukkanın sahıbı kendı garantı verdı. Bu dukkan 6-7 senedır malzeme aldıgım bır dukkan.Dukkana yarın tekrar gıdıcem fakat gıtmeden balzerın turkıye dısturbutorlugunu ya da yetkılı servısını bılen var mı ınternette arastrdım bulamadım . Tel ya da maıl adresı lazım:S
Sazanları özledim...
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
rusan balzer hakkında bilgim yok çakmaada olabilir.. tatlısuda avlanacaksan o paraya banax markadan şaşma derim geçmiş olsun hep yaşaşanan hikayeler
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Hüseyin abi güvendim ve aldım çok pişman oldum. Zaten bundan sonra okuma ve banaxtan şaşmam . Zaten cakmaysa sıkayet edıcem dukkanı. Boyle olaylar ınsanı balıktan sogutuyor. Ogrencı halımle ne kadar zamanda bırıktırmıstım o parayı. sımdı makına almaya kalksam alamam da. sınır oldum
Sazanları özledim...
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
ruşancım
geçmiş olsun sıkma canını
bir şekilde hallolur
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Ruşanım ben seni tanıdım tanıyalı bu sıkıntıyla uğraşıyorsun

Allah kolaylık versin nediyim.
Bu arada istersen sana benim baş belam olan balzerimi vereyim bide onunla uğraş

.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
ruşan seni anlıyorum .tavsiyem bilmediğin mk almıcan yada sana satan dükkana gitcen bırakıcan makinayı dicen senden alış verişi kesiyorum arkadaşım bunuda her yerde söylücem dicen .bide öyle de bakalım ne olcak
şahsen senin adına üzüldüm .

sana yeni mak ben alayım gel buraya söz ok
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Abi bu akşam erdeme de söledim beraber gidicez. Eğer bana eski makinamı veremiyorsa ona yakın ya da benım sıparıs verebılecegım bırsey almak fıyat farkı varsa da verırız bır sekılde. ama hıc bır hayrını goremedıgım ve benım ıcın cok para verıdıgm makınanın yerıne bana 25 lıralık bır makıne vermesı resmen bıze resmen enayı gozuyle bakmasından baska bırsey degıl. makınaları verdıgınde o yoktu. o yuzden sucu olmayan bırıne bısey demedık.
Sazanları özledim...
yalova tatar yazdı:ruşan seni anlıyorum .tavsiyem bilmediğin mk almıcan yada sana satan dükkana gitcen bırakıcan makinayı dicen senden alış verişi kesiyorum arkadaşım bunuda her yerde söylücem dicen .bide öyle de bakalım ne olcak
şahsen senin adına üzüldüm .
sana yeni mak ben alayım gel buraya söz ok
allah razı olsun abı saol bu aksam gıdıcez ınşallah duzelır. Teklıfın ıcınde cok tesekkurler fakat bulucam bır yolunu
Sazanları özledim...
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
rusan geçmiş olsun inşallah düzelir istediğin gibi bir makina alırsın..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
MaVrUşGiL yazdı:Ruşanım ben seni tanıdım tanıyalı bu sıkıntıyla uğraşıyorsun
Allah kolaylık versin nediyim.
Bu arada istersen sana benim baş belam olan balzerimi vereyim bide onunla uğraş
.
Serkan abi bır makınaya o kadar para verıpte 35 gram kursun ve 2 ıstavrıtı cekerken acaba makınam dagılır mı dıye dusunen erdemle benden baska kımse yoktur heralde
Sazanları özledim...