Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yardımlarınızı bekliyorum-Acemi balıkçı
Sevgili balıkçı abilerim herbirinize ilgilerinizden ve yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Verdiğiniz ve vereceğiniz bilgiler ışığında kendimi daha rahat etmemi sağladınız. inşallah bu konuda en kısa zamanda başarılı bir şekilde yol kat etmiş olacağım. sayenizde içimde sakladığım o doğa sevgisini ve balık tutma isteğini dahada pekiştireceğim. tekrar tekrar teşekkür ederim. rasgelsin...
Bul
Sergen hoş geldin arkadaşım bu malzeme bilgilerinin yanında en önemli bilmen gereken bir iki husus var iğne bağlamak ve bir iki klips düğümü bilmek köstek bağlamak yani düğümler bunlar çok önemli ama en önemlisi iğne bağlamayı bilmen lazım
Kamış makina bilgileri zaten forumumuzda fazlasıyla mevcut yinede takılırsan sor söyleyelim
Bul
Sergen aramiza hosgeldin ,Nihatin tarif etigi malzemeleri tedarik et ve hemen denizin onune ,salla oltani ! rastgele !
Bul
Sevgili Sergen aramıza hoşgeldin.Söylenildiği gibi öncelikle bütün konularla ilgili cevaplarını büyük ihtimalle önceki yazılarda da bulabilirsin.Bir eksik olursa zaten mutlaka cevaplanacaktır.Saygılar 76
Bul
sergen aramıza hoş geldim.öcelikle oralarda ne tür balıklar çıkıyor onu sor öğren ondan sonra takımlar dizmeye ,yapmaya başlarsın.tabiki kıyıdan öncelikle bir kamış alman lazım.
Bul
sergen hoş geldin aramıza Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Sergen aramıza hoşgeldin,balık malzemecisinden alacağın hazır oltayla balık avcılığına başlayabilirsin zamanla bunları kendin hazırlayıp çeşitlendireceğinden emin olabilirsin,rasgele.
Bornova - izmir
Bul
sergen hoş geldin arkadaşlar çok güzel yardımcı olmuşlar buna karşılık balık tutacağından eminim rast gelsinGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Acemi balikçilara yardim edicek abimiz var mi ? :) emresacak1994 15 2,301 19-04-2016, 20:46
Son Yorum: Lapsetur
  Yeni Amator Balikci Mert3414 16 1,643 07-11-2015, 09:13
Son Yorum: bucalıfikret
  Balıkçı teknesi sorunluyum 20 2,884 21-04-2014, 07:47
Son Yorum: antika mayın
  Tekne konusunda yardımlarınız bekliyorum. renzokuken 3 1,011 21-04-2013, 16:50
Son Yorum: renzokuken
  boğaz için yardım bekliyorum ahmedow 8 1,461 01-10-2012, 19:36
Son Yorum: Uzun_ahmet
  bir olta takımı toplamak istiyorum bilgi abilerimden yardım bekliyorum sss45 17 3,685 10-08-2012, 17:01
Son Yorum: sss45
  Fİkİrlerİnİzİ Beklİyorum kozmikbalıkçı 8 2,608 24-02-2008, 18:21
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi