Yorumları: 7,892
Konuları: 199
eşref sürek yazdı:üye sayısını arttıralım ama 3000 üye var online üye 30 bu nolucak üye ol sonra kenardan seyret kusura bakmayın ben buna karşıyım
Eşref abi güzel söylemişsin bende senin gibi düşünüyorum.
Ama googlede bi konu arıyorum çaaat diye karşıma bi forum çıkıyor ve konuyu görüntülemek için üye ol!!! hadi bakalım üye oldum. Sonra bi daha uğramıyorum. Böylesi daha kötü olmazmıydı?
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
orhan doğru söylüyorsun ama serkanın dediği gibide oluyor mesela bugün feykan ın doğum günü bi kutlama yollucaktım ama bilgilerine baktım mart ayında üye olmuş 2 saat 16 dk online ve bir tek msj yok bende vazgeçtim msj yollamaktan kimsede kusura bakmasın sayın adminlerdende ricam bütün üyelere öm atsınlar üyeliğiniz düşecek diye veya msn adreslerine ne var ya kimse kırılmasın arkadaşlar bizim 3000 den fazla üyemiz var diye podyuma çıkacak halimiz yok bizler yeri ve zamanı gelince kendimizi gösteririz kimseninde kuşkusu olmasın neyse epey doldum sustum umarım kimseyi kırmamışımdır (dost acı söyler) eyvallah
Yorumları: 160
Konuları: 14
bence kalıcı üyeleri anlayabileceğimiz bir sistem yapalım kota koyalım ya online süresi ya mesaj sayısı yada her hangi bir şey siz büyüklerim bu konuyu daha iyi bilirsinizya çünkü insanlar her hangi birşey içinde birkerelik için üye olabiliyorlar.
Yorumları: 678
Konuları: 38
ama kotalar insanları sıkabilir busefer içinde biraz merak olanlarda giriş yapmadan çıkar siteden bazen misafir olarak haftalarca takip edip sonra katılanlar oluyor
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
orada 3000 veya 300000 yazmasının hiçbir önemi ve ya zararı faydasıda yok önemli olan bizim anlaştıgımız gerçek arkadaşlıkların kalıcı arkadaşlıkların burada sürdürülebilir olması ve tek tek de olsa artması.
yaşadıgımız kötü arkadaşlıklar da oldu eledik hepberaber konusuna mesaj yazmadık abartırlarsa uyardık gerekirse banladık.
kimi sevdigimiz ama yanlış tanıdıgımız arkadaşlarda oldu tanıdık ögrendik gerçeklerini sizlere hissettirmek istemedik eledik.
bu kişilerin siteden uzaklaştırılmasının hepsinin mantıklı bir açıklaması yönetimimizde vardır.uzaklaştırmalar ve yetkilendirmeler yetki almalar yönetim tarafından yapılmaktadır 1 kişinin kararıyla olmamaktadır.tabiki üyelerimizinde uyarıları yardımları bizlere yardımcı olmaktadır.
sonuçta amaç az olsun bizden olsun,içten olsun sevgi dolu olsun arkadaş olsun agabey olsun.
site patronu fisherman ın amacı çok üyemiz olsun degil arkadaş olan gerçek dost üyemiz prensibiyle siteyi kurmuş ve bu prensible yürütmektedir.
inşallah çok büyük bir aile olacagız ama iyi anlaşan kavga etmeyen dost paylaşımcı katılımcı herbireyi kardeş olan bir aile.
büyüklük benim için 50 kişide olabilir 50000 kişide yeterki herkes iyi düşünsün
Yorumları: 1,343
Konuları: 94
böyle ayet iyi arkadaşlar.herkes paylaşımdan yararlansın.üye olsun yada olmasın.site sahibininde böyle bir kaygısı olmadığını biliyorum,tebrik etmek düşer bize.ortamı görüp hoşuna gidenler üye oluyor,birşey indirip,resimlere bakmak için değil.bazılarının durmadan internete girme gibi şansları yok, o yüzden devamlı katılım yapamıyorlar.herkes sizler gibi şanslı olmayabilir.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Bencede bu konulara hiç kafayı takmayın kapımız herkeze açık arkadaşlığımız dostluğumuz ortada 3000 den kopan gelir biz buradayız topyekün kopmayanda bildiği gibi devam etsin
Kısaca biz balığımızı tutalım ve paylaşımımıza dostluğumuza devam edelim gerisi teferruat
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Forum'u açmamızdaki öncelik paylaşım amaçlıdır. Forum'a kimseyi zorla üye yapamayız. Forum tamamen herkese açıktır. Bildiklerini paylaşmak isteyen, yardım almak için soru sormak isteyen, sıcak arkadaşlıklar kurmak isteyen herkes üye olabilir. Sadece bilgi alma amaçlı gelenleri de kısıtlayamayız eğer kısıtlarsak bencillik olur.
Sadece üye olmak için üye olanlarada karşıyım. Burada üye sayısı kaygısı gütmeden varız. Bizim için öneli olan şuan ki paylaşımımız.
Bu siteden maddi bir çıkarımız yok. Yukarıda ki reklamlardan sadece Google dan gelir elde ediyoruz oda komik rakamlar diğerleri arkadaşlarımın linkleri.
Kısaca şuanki çizgimiz neyse gelecekte de o'dur
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
bence konuları birleştirmek hepsinin ayrı ayrı olmasından çok daha karmasa yaratır,istediğim bir konuyu baslığına bakarak bulabilirim ama konular birlestirildiği zaman o konuya ait cevapları bulmak için sayfaları taramam gerekecek bu da zaman kaybı,buraya kısıtlı olarak girebilenler içinse zaman kaybı gibi bir lüks olamaz,bilgi isteyen açsın konuyu okusun,yazılan cevap sayısına bakılarak okunmasına gelince,bazen yazılan 1 cevap açılan herhangi bir konuya yazılan 15-20 cevaptan çok daha değerli bilgiler içeriyor
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Kendi üyeliğimi hatırladım şimdi. 3,4 Ay sadece ziyaretci olarak girdim konuları takip ettim. Takım konusunda eksikliklerimi giderdim. Hava raporuna baktım sonra baktım ki site beni bağlamış. Paylaşımlara katılmaya karar verdim ve sırf ilk raporumu göndereyim diye özel av organizasyonu yaptım.
Ziyaretçileri kısıtlamak bize bir şey kazandırmaz diye düşünüyorum. Herkes beklediği elektriği alınca paylaşıma katılma kararı alabilir. Bu kapının hep açık olması lazım bence. Yani bence de böyle gayet iyi...