Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
17.10.2007 -Galata Köprüsünde istavrit çaparisine gelen LÜFER
ilerya yazdı:köprünün ortasında, motorların geçtiği alanda, boğaz tarafı, eminönü tarafında bulunan kısımda ismi "süleyman" olan bir amatör balıkçı kardeşimiz,, istavrite çapari sallarken öğlen vakti bir adet lüfer tutmuştur.

yalnız köprünün ortasında, motorların geçtiği alanda, boğaz tarafı, eminönü tarafında bulunan kısımda olmanız yetmiyor arkadaşlar, buna dikkat:

isminizin de "SÜLEYMAN" olması gerekiyor.
Siyirdim Hehe Siyirdim Hehe

biraderim kızmıyorsun değil mi takılıyorum diyeSmile
Bul
Bugun duyduğuma göre çekmece açıkların da çapariyle çinekop sarı kanat almışlar. Bende gidecktim sabah ama işlerim var malesef.
Bul
of of nerde bu luferler ya bı yakalayamadık su balıgı .
Bul
Geveze_22 yazdı:Bugun duyduğuma göre çekmece açıkların da  çapariyle çinekop sarı kanat almışlar. Bende gidecktim sabah ama işlerim var malesef.

hasan bu haber güzel işte bende bunu bekliyorum benim tarafta çapariyle başladımı büyük ihtimalle bana haberleri gelir ee bende durmam tabii gider tepelerine binerim çapariyle sarıkanat süper olur tutması
Bul
Geveze_22 yazdı:Bugun duyduğuma göre çekmece açıkların da  çapariyle çinekop sarı kanat almışlar. Bende gidecktim sabah ama işlerim var malesef.

bende bu akşam tekneme takılan brandayı görmek için barınağa gittim, sonra maçı seyretmek için karakolun yanındaki biraevine geçtim. bilseydim balığa çıkardım , c.tesi günü görüleşim senle ..
senin yada benim tekne ile çıkarız.
Bul
Niyazi abi resim olsaydı ne süper olurdu.
Bul
haberler geliyor hadi bakalım balıkçılar denize şu lüferleri sarıkanatları tutalım herkese rastgelsin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  DENİZDEN GELEN LEZZET dearyildirim 28 9,542 12-08-2013, 21:11
Son Yorum: turna
  İstavrit , Levrek,Mırmır Erkan123 9 2,303 21-01-2011, 12:53
Son Yorum: Atakan_YeniFoca
  Gırgırlar Marmarada mailime gelen cevaptır. nihatkr 16 3,031 08-10-2010, 09:43
Son Yorum: bucalıfikret
  12 eylÜl 2009 cumartesİ galata balıkçı_mahmut 12 2,917 15-09-2009, 04:59
Son Yorum: orhanekmekci
  çinekop  ve  tekir  başladı  11/05/2007 erdekli yücel 7 2,043 14-05-2007, 09:14
Son Yorum: instinct

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi