Yorumları: 21
Konuları: 13
Evet arkadaşlar Hasta GALATASARAY lı olmama ramen dün galatadaydımmaçamı gitsem balığa mı derken balık aşkı ağır bastı

takımları topladığım gibi galataya koştum şu an galata da pek balık çıkmıyor
çoğu balıkçılar eve eli boş dönüyorlar biras yemli istavrit e takılayım dedim derken bi baktım kamışın ucu horon tepmeye başladı

bi çektim kefal geldi evet evet karidese geldi sonra benim sürekli kefal tuttuğum bi yervar oraya gittim sonuç14 20 kadar kefal yakaladım gece tavasını yaptık süper oldu
ama söyliyim şu an galata çok kısır balık yok doğru düzgün geçen konu açtığım dadediğim gibi ben hala çinekoptan şüpeleniyorum yoldalar ondan dolayı balık kesilmiş olabilir

Yorumları: 3,396
Konuları: 133
balıkçı_mahmut yazdı:Evet arkadaşlar Hasta GALATASARAY lı olmama ramen dün galatadaydımmaçamı gitsem balığa mı derken balık aşkı ağır bastı 
takımları topladığım gibi galataya koştum şu an galata da pek balık çıkmıyor
çoğu balıkçılar eve eli boş dönüyorlar biras yemli istavrit e takılayım dedim derken bi baktım kamışın ucu horon tepmeye başladı 
bi çektim kefal geldi evet evet karidese geldi sonra benim sürekli kefal tuttuğum bi yervar oraya gittim sonuç14 20 kadar kefal yakaladım gece tavasını yaptık süper oldu
ama söyliyim şu an galata çok kısır balık yok doğru düzgün geçen konu açtığım dadediğim gibi ben hala çinekoptan şüpeleniyorum yoldalar ondan dolayı balık kesilmiş olabilir

Mahmut..
Çok iyi olmuş..Ben de geçen gün yemli olarak izmarit ,kefal tutanları gördüm köprüde..
Resim çekmedin mi..Ne güzel anlatmışsın..Yanına bir de resim olsaymış iyi olurmuş..
Bereketli olsun..Rastgele...
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Bereketli olsun Mahmutcum.
Ah birde fotolu olaydı....
Çok güzel anlatmışsın balıkta var tebrikler.Afiyetolsun.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
mahmut eline sağlık avın güzel geçmiş resimler olsydı dahad güzel olurdu.
Yorumları: 25,969
Mahmut..bereketli ve afiyet olsun..
rastgele
Yorumları: 20,389
bucalıfikret yazdı:mahmut eline sağlık avın güzel geçmiş resimler olsydı dahad güzel olurdu.
Nerelerdesin kardeş
Yarı uyur vaziyettemisin
Gündüz eve gittiğinde uyumadınmı
Yorumları: 1,166
Konuları: 14
Mahmut bende Beşiktaşlıyım, ilk önce sizi tebrik ederim.
Bende senin gibi yaptım ve cumartesi 5-6 Bft poyraza rağmen balığa gidip parekete attım.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
Kefal avın bol ve güzel olsun. Ama bir iki resimde olsa güzel olurmuş
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
rast gelsin balıkçı mahmut.bereketli olsun.resim koyamadın ama şu kefali nasıl tuttun.
bu kadar çok kefali, kefalcı ibrahim taktiğiylemi aldın.
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
anlatman bile insanın av iştahını açıyor birde fotolar olsaydı tadından geçilmezdi olayın rastgele devamı gelsin
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58