Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hafta sonu rezilliği
geçmiş olsun .ilaç fayda eder ben denedim hiç sıkıntı yok
Bul
geçmiş olsun insanlık hali olabilir
Bul
ali arkadaşım geçmiş olsun,ama kıyı balıkçılığıda iyidir,ikisininde zevki ayrı bence...o söylediğin şeyi telaffuz etmek istemiyorum,biz amatör balıkçı dostlarının ağzına hiç yakışmıyor bence,şakası bile kötü.
benim ilk tekne avında midem bulandı,hatta istifra etmiştim,yanlız sanırım psikolojik bir durum,bir dahada ne bulantı ne bir şey,allahıma şükürler olsun....
av güzel geçmiş yinede,şansın bol olsun..
Bul
alien13 yazdı:
LeVReKCi yazdı:ali geçmiş olsun kötü olmuş senin için ama bence kafanda yenmeye çalış  şu işi

Ya inanın bütün taktikleri uyguladım, derin nefes aldım, uzaklara baktım uzun uzun kafamda düşünmemeye çalıştım, zaten o kadar güzel balık geliyoduki kafamda sadece onlar vardı, hatta yem takarken odaklandığımda daha kötü olduğum için sağolsun kızarkadaşım sürekli yemlerimi o takıyodu ama yok işte

istifra ediyodum bi süre bi 5 dkka filan tüm mide bulantısı geçiyodu ama sonra yeniden başlıyodu

bu iş hakkaten kafada direk yenilcek bişey olsaydı yenerdim çok kararlıydım
Eğer kararlıysan kafanda biter daha önceki yazımda bulantıya sebeb olan mide kaslarının kasılmasına sebeb olan durumu ortadan kaldırılmasını önermiştim durumda değişiklik yok çünkü başka çözümü yok. Önce alınan ilaçlar lokal çözümler

hala da vazgeçmiş değilim ama bünyemin bu  saçmalığına çok uyuz oluyorum, hayatında ilkez sandalla çıkan arkadışıma bişey olmamıştı bense perişan olmuştum.
Bul
herkeze çok teşekkür ederim, tavsiyelerinizi olabildiğince dikkate alıcam, saygılar sevgiler
Bul
valla ali bigün takılalım hep birlikte şöyle narlı gemlik veya mudanya tarafına ama sana tavsiyem nereden açılıyorsun bilmiyorum ama bu aralar karşı tarafı tavsiye ederim narlı kumla veya armutlu tarafını rüzgar kuzeyden estiği için arkadaki dağlar kapatıyor ve deniz dalga yapmıyor.mudanya ve civarını ise acaip dövüyor dalgalar.bir iki defa benimde başıma geldi mudanya da hap aldım baya işe yaradı fazla bişeyde değil 1 lira gibi bir rakam denemeni tavsiye ederim ama öncelikle kafada bitiyor galiba bu iş benim yüzümden bizim elemanlar bir iki defa balıktan geri gelmiştik çok kötü bişey hele balık çıkıyorsa dahada kötüSmile))
Bul
Geçmiş olsun zamanla alışırsın heralde. Bende hiç bulantı yaşadığımı hatırlamıyorum. 1 ayağımız vapurda ne olacak.
Bul
kıyı avcılığı mis gibidir. gerçi mezgit ve zargana dışında balık tutmadım henüz hala o eski acemiliğim üstümde. Ya ben balık tutmayı bilmiyorum ya da ben gittiğimde balık olmuyo ? muhtemelen deniz kurumuş olmalı.. Smile
Bul
boranmursel yazdı:valla ali bigün takılalım hep birlikte şöyle narlı gemlik veya mudanya tarafına ama sana tavsiyem nereden açılıyorsun bilmiyorum ama bu aralar karşı tarafı tavsiye ederim narlı kumla veya armutlu tarafını rüzgar kuzeyden estiği için arkadaki dağlar kapatıyor ve deniz dalga yapmıyor.mudanya ve civarını ise acaip dövüyor dalgalar.bir iki defa benimde başıma geldi mudanya da hap aldım baya işe yaradı fazla bişeyde değil 1 lira gibi bir rakam denemeni tavsiye ederim ama öncelikle kafada bitiyor galiba bu iş benim yüzümden bizim elemanlar bir iki defa balıktan geri gelmiştik çok kötü bişey hele balık çıkıyorsa dahada kötüSmile))

mürsel takılalım hakkaten, ben mudanya arnavutköy limanından kayık kiralıyorum, narlı - kumla armutlu tarafından hiç denemedim, nasıl yaparız..
Bul
DarkDream yazdı:kıyı avcılığı mis gibidir. gerçi mezgit ve zargana dışında balık tutmadım henüz hala o eski acemiliğim üstümde. Ya ben balık tutmayı bilmiyorum ya da ben gittiğimde balık olmuyo ? muhtemelen deniz kurumuş olmalı.. Smile

Deniz küstü... Bobo
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hafta sonu ne yapıyoruz :) nihatkr 332 39,781 15-12-2016, 03:08
Son Yorum: yalova tatar
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,657 27-11-2015, 00:07
Son Yorum: Albatros-gr
  Güzel bir hafta sonu... YaKaMoZ 19 2,764 20-10-2015, 10:18
Son Yorum: yaser2sultan
  24.5 2015 tahsinm çocuklarımla hafta sonu tatili tahsinmersin 24 2,944 30-05-2015, 22:33
Son Yorum: tahsinmersin
  Hafta sonu paşaları Cihan Deniz 27 4,646 20-09-2013, 16:42
Son Yorum: monawar
  Süpriz bir hafta sonu... ishak BALLICA 23 4,933 17-01-2013, 22:50
Son Yorum: bahriyeli
  Uzun Ahmet,Bahriyeli,Cihan Deniz hafta sonu avı Cihan Deniz 19 2,990 13-09-2012, 13:25
Son Yorum: Cihan Deniz
  hafta sonu sazan avı brösi 9 1,768 10-09-2012, 19:53
Son Yorum: brösi
  Hafta sonu Deniz ve Tatlı su rusan 14 3,014 22-07-2012, 14:56
Son Yorum: L'aiqLeNoiR
  Hafta sonu Kuşadasında Cihan Deniz 39 4,374 09-07-2012, 13:46
Son Yorum: Cihan Deniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi