Yorumları: 16,360
Konuları: 492
arkadaşlar şu saat itibarı ile hala sitedeyim ama hiç hareket görmedim 14 üye 45 ziyaretçi var ,admin lerden isteğim sohbet için bir forum yapsınlar üyeler orada nasıl ki msn de yazışıyolar aynı olsun fikri olan veya başka önerisi olan varsa yazsın arkadaşlar
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bunu daha öncede çok konuşmuştuk ama olmamasına karar verdik msn adresleriniz buraya bölümü var orada msnler kayıtlı msnden muhabbet edilebiliniyor bazende msn toplantısı düzenliyoruz bunu bu ara yapalım bayadır yapmıyoruz .
Yorumları: 60
Konuları: 3
Bencede yaplım ama burada bir irc sayfası düzenlenirse siteye daha fazla ilgi olacağını düşünüyorum birde sitenin reklamına şahsen brn hiçbir yerde rastlayamadım bu sitenin reklamının yapılmasının siteye çok daha fazla üyenin katılacağını düşünüyorum arkadaşlardan ve adminlerden buna yönelik çalışma istiyorum... İyi geceler....
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
nihatta belirtmiş daha önceden bu konu üzerinde konuşuldu.tamam o şekilde muhabbet olur ama bu seferde balıkçı olan olmayan üye olur.irc sayfası olan bir sürü site var.onlardan farklı olmaya çalışıyoruz.farkettiyseniz balıkçı konuları dışında genelde başka konu açılmıyor.
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Maalesef bu siteyi kurmamızda ki amaç Amatör Balıkçılık konusunda bir birimize yardımcı olmak her an her saniye mesaj yazılacak diye bir şart yok. Eğer muhabbet etmek isterseniz Lütfen Msn'i kullanın
Yorumları: 845
Konuları: 15
evet arkadaşlar bu konuyu lütfen kapatalım çünkü bu konu yüzünden çok sevdiğimiz arkadaşlarımız ayrılmak zorunda kaldılar lütfen konuyu kapatalım