27-10-2016, 15:29
İşlerin yoğunluğundan kurtulup kendime 2 günlük bir izin verdim. Gece 1 de gidip zarganaları alıp kesmem ve tekneye çıkabilmem sabah 5 i buldu. bu uğraşın sonunda inşallah iyi balık olur nihayetinde bir hafta içi denizdeyim diye düşünerek bastım marşa.
Hava mis. Hafif meltem var güneybatıdan. Yani lüfer için ortam şahane.
Saat 8,30 a kadar 1 Çinekop var başka bir şey yok. Sonra balık bir başladı güzel başladı. 1. gün 5 saat denizde kaldım 32 lüfer 15-20 sarıkanat ile denizden ayrıldım. 2. gün 4 saat denizde kaldım balık daha nazlıydı ama yine 16 lüfer 10 sarıkanat 1 de güzel pozunu alıp denize geri gönderdiğim kırlangıç.
Takımlar suyun durumuna göre 180 gr ile 300 gr arasında değişen takımlar.
İğneler 1/0 - 2/0 siyah ve galvaniz iğneler.
Hava mis. Hafif meltem var güneybatıdan. Yani lüfer için ortam şahane.
Saat 8,30 a kadar 1 Çinekop var başka bir şey yok. Sonra balık bir başladı güzel başladı. 1. gün 5 saat denizde kaldım 32 lüfer 15-20 sarıkanat ile denizden ayrıldım. 2. gün 4 saat denizde kaldım balık daha nazlıydı ama yine 16 lüfer 10 sarıkanat 1 de güzel pozunu alıp denize geri gönderdiğim kırlangıç.
Takımlar suyun durumuna göre 180 gr ile 300 gr arasında değişen takımlar.
İğneler 1/0 - 2/0 siyah ve galvaniz iğneler.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]