Yorumları: 560
Konuları: 19
Tebrikler Utku Kardeş.İnşallah yağmuru yeyip hasta olmamışsındır.Ama balığa gitmeden önce mümkünse bir hava durumuna bakmanı öneririm.Denizi pek bilmem ama tatlısu da yağmur sonrası avlarımda daha iyi verim aldığım için hava yağmurlu gösteriyorsa mutlaka çizme ve yağmurluğumu yanıma alırım.yağmasa bile yanında ekipman olması daha güven veriyor.İnan yağmurluk bile fayda etmediği zamanlarda (çorabımdan fanilama kadar )ıslandığımı ,ama avı bırakmadığımı söylesem abartmış olmam.bazende yem az olur balık bir sarar, avı yem bittiği için zevkin tam ortasında bitirirsin.bunlar biz balıkcıların çokca başından geçen olaylardır.
Bunları yazdığım şu saatte Zonguldak ta sana söylediğim kayanın üzerinde olmayı çok isterdim.
Rapor ve resimler için teşekkürler.Avların bereketli yakaladıkların TROFE olsun.Rastgele.
İğneniz keskin Avlarınız bereketli olsun.
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Utku önemli olan balık ta olmak maaşallah güzel avcılık yapmışsın devamı dahada bereketli olur inşaallah rastgele

.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 108
Konuları: 10
HK-18 yazdı:Tebrikler Utku Kardeş.İnşallah yağmuru yeyip hasta olmamışsındır.Ama balığa gitmeden önce mümkünse bir hava durumuna bakmanı öneririm.Denizi pek bilmem ama tatlısu da yağmur sonrası avlarımda daha iyi verim aldığım için hava yağmurlu gösteriyorsa mutlaka çizme ve yağmurluğumu yanıma alırım.yağmasa bile yanında ekipman olması daha güven veriyor.İnan yağmurluk bile fayda etmediği zamanlarda (çorabımdan fanilama kadar )ıslandığımı ,ama avı bırakmadığımı söylesem abartmış olmam.bazende yem az olur balık bir sarar, avı yem bittiği için zevkin tam ortasında bitirirsin.bunlar biz balıkcıların çokca başından geçen olaylardır.
Bunları yazdığım şu saatte Zonguldak ta sana söylediğim kayanın üzerinde olmayı çok isterdim.
Rapor ve resimler için teşekkürler.Avların bereketli yakaladıkların TROFE olsun.Rastgele.
Ustam ilgin için teşekkür ederim. Allah'a şükür hasta olmadım. Hava durumuna sürekli bakıyorum abi. Bir anda rüzgarın çıkması beni şaşırttı ardına da yağmur başlayınca hemen toplandım zaten. Yağmurluğum yok maalesef ama alacağım abi o konuda haklısın.. İlgin ve alakan için teşekkür ederim abi çok sağolasın.. Haftaya dediğin yerdeyim inşallah. Şuan 2 gün yağmur var. Haftasonu şehir dışında olacağım için avdan uzak kalacağım 2 3 gün

Ama en kısa zamanda raporumu sunacağım allaha emanet olun
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır...
Cezaevi Sivil Memuru
doktor yazdı:Utku önemli olan balık ta olmak maaşallah güzel avcılık yapmışsın devamı dahada bereketli olur inşaallah rastgele
.
Teşekkür ederim ustam sağolasın. İnşallah bakalım en kısa zamanda yeni raporumuz gelecek
Cezaevi Sivil Memuru
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
balık olsun böyle balık olsun.tebrikler avların daim olsun.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
ANTALYALI07 yazdı:balık olsun böyle balık olsun.tebrikler avların daim olsun.
Sağolasın ustam teşekkür ederim.. Devamı gelecek artık bu ay sonuna kadar inşallah
Cezaevi Sivil Memuru