15-10-2016, 09:27
amcaoğlu hayırdır yahuu isin sorunu pek olmazdı sende,hafta sonu benim için problemli biliyorsun hanım kafamı kırıyor hafta sonu balıkta olunca.
3-7/10/2016 mavruşgil,levrekci lüfer avı
|
15-10-2016, 09:27
amcaoğlu hayırdır yahuu isin sorunu pek olmazdı sende,hafta sonu benim için problemli biliyorsun hanım kafamı kırıyor hafta sonu balıkta olunca.
15-10-2016, 11:12
yycolak yazdı:helal olsun size dostlar.elinize sağlık. şekerim yerken güzelde çizik atarkenmi cinayet sen güvercinleri uçurmuşsun.
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
17-10-2016, 08:02
LeVrEkCi yazdı:yok be abi cinayettir kısmı biraz abartılı olmadımı sanki lüfer lokantalardada bu şekilde servis edilir ve içi azda olsa pişsin diye çiziyoruz,yinede 1 çizilmiş bir çizilmemiş balığı yanyana pişirip aradaki farkı anlamaya çalışacağım.gerçi lüfer bu abi ne yaparsan yap bu ayda ttulan marmara lüferi dünyadaki tüm zamanlardaki tüm balıklardan çok daha lezzetlidir.teşekkürler yalçın abi. canım kardeşim lüfer bana göre pişirilmezki.onun için dedim.çok pişince tahta gibi oluyor.çizilincede öyle.bütün suyu gidiyor.lezzet konusunda tamamen haklısın.bende ayni fikirdeyim.lüfer her zaman tek geçilmeli.sağlıklar diliyorum kardeşim.
18-10-2016, 11:08
Önce maşallah diyelim, ellerine sağlık, avların daim olsun, şahane av olmuş.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|