Anket organzasyon nerede olsun
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
1.geçen seneki yer,gelibolu yeniköy
6.67%
1 6.67%
2.eceebat çanakkale
93.33%
14 93.33%
Toplam: 15 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Organizasyonun yeri anket.
Arkadaşlarım buradada oylamaya bir an evvel yapalım neresi olacaksa ona göre tedbirimi alayım. Yeniköy için 2,2 kw jeneratör aldım eğer orası çıkarsa kuradan çadır ve mini buzdolabıda alabilirim.Seerf
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Bu sefer de kilitbahir olsun bakalım değişiklik iyidir AlkisAlkisAlkis
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
Ben denizin kenarından ayrılmayacağım için denize sıfır olan her yer benim için olabilir çoğunluktan yanayım
Bul
Bu sene sanırım kimsede gelme isteği pek yok yanii ne t shırt nede yer seçimi için yapılan anket e katılım sayısı bana biraz komik geldi açıkçası kusura bakmasın kimse
oguzcanagca yazdı:Bu sene sanırım kimsede gelme isteği pek yok yanii ne t shırt nede yer seçimi için yapılan anket e katılım sayısı bana biraz komik geldi açıkçası kusura bakmasın kimse

geli geli herkes gelir oğuz.bu sene gene en az 30 kişi oluruz.anketi 1 hafta daha açık tutacağım haftaya kapatıp netleştireceğim.Seerf
Bul
[SIZE="4"]değişik yer güzel görmediğimiz yerleri görme imkanımız olur allah'tan bir aksilik çıkmazsa gelmeye çalışırım.76Alkis[/SIZE]
Bul
Değişiklik iyi olur gibime geliyor
Bul
HAŞİM77 yazdı:Ben tercihimi kullandım ama siz derseniz biz başka yeride istiyoruz ben hepsine varım. Burada türkü söyleyebilecekmiyiz eğlencede sınır varmı.Seerf

Bizim türkülere, şarkılara bir sınır yokta, senin senfoni için bir şey diyemiyeceğim Haşim.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
mudanya yazdı:Bizim türkülere, şarkılara bir sınır yokta, senin senfoni için bir şey diyemiyeceğim Haşim.

Haşim abi ara nakaratları giriyor sadece Faruk abi SiyirdimSiyirdimSiyirdim
organizasyon yeri konusunu kapatıyorum.eceabat kesinleşmiştir.hayırlı olsun.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Anket: Amatör balıkçı Forum'nu nereden buldunuz!! Lapsetur 286 52,245 30-11-2015, 14:48
Son Yorum: oguzcanagca
  İzmir Organizasyon Yeri fish or die 143 17,143 02-09-2010, 22:38
Son Yorum: bucalıfikret
  ANKET LeVrEkCi 37 5,605 08-11-2007, 18:01
Son Yorum: BalıkcıSerdar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi