Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Son alikoyulan levrek
yalova tatar yazdı:Alkisgüel olmuş bahadır arayı fazla uzatma gerçi kış a girdik artık ama kıyıdan kulağına kar suyu kaçan balık çok olur Bobo

Sevgili Erden abi, bundan sonra sahalara dönüyoruz inşallah.
Sizlere de rasgelsin.
Sevgi ve selamlar Yalova'ya...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Salih Reis yazdı:Helal olsun kardeşime, hem süper bir av olmuş hem de süper bir paylaşım SeerfSeerf

Teşekkür ederim sevgili Salih abicim. Bir türlü beraber sırtı avı yapamadık.
Organize olalım artık, bundan sonra ben hazırım.
Daha güzelleri sizlere rastgelsin.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
yaser2sultan yazdı:Bahadır abicim çok güzel bir balık yakalamışsın ellerine sağlık
Anlatımın mükemmeldi bende yaşadım heyecanla teşekkür ederim
Daha güzel avlar seni bulsun

Sevgili Yasin,
Bu keyfe sizleri de ortak edebildiysem ne mutlu bana.
Ben teşekkür ederim. Sizlere de rastgelsin.
Sevgi ve selamlarımla...

Bul
LeVrEkCi yazdı:dostum muhteşem geçmiş olan maceranı keyifle okudum,sanki ben av yapmış kadar keyiflendim ve heyecanlandım.son günlerdeki soğuklardan dolayı kaçan balık hevesim tekrar yerine geldi Gulumsetebrikler çok çok iyi bir gün olmuş AlkisSeerf

Sevgili Nihat'cım,
Beğenmene sevindim. İmrenerek izlediğim senin paylaşımlarının heyacanıyla ava çıkmış biri olarak sana da aynı duyguları yaşatabildiysem ne mutlu. Birbirimizi takip edip sürekli gaz modunda devam. İnşallah tüm avlarımız keyif dolu olur. Rastgelsin.Smile
Sevgi ve selamlar...

Bul
fish or die yazdı:bahadır abi tebrikler sonunda pası atttın ve muhteşem bir dönüş yaptın Seerf

Murat kardeşim ne diyeyim.
Darısı başına. Bir dahakine beraber olalım. Wink
Sevgi ve selamlarımla...

Bul
yycolak yazdı:harikasın bahadırcım.her şey mükemmel olmuş.eline yüreğine sağlık.teşekkürler.

Güzel insan, sevgili Yalçın abim.
Sen ne hatırşinas, ne güzel bir insansın.Alkis Bir ziyaretine gelemedim, mahçubum.
En kısa zamanda görüşmek üzere...Sevgiler, saygılar...

Bul
rusan yazdı:Harika bir anlatım ve harika bir av olmuş Bahadır abi, yazdığın her cümleyi büyük bir keyifle okudum. Balık da maşallah çok yakışıklı Gulumse Tebrikler AlkisAlkis

Sevgili Ruşan'cım,
Güzel iltifatların için çok teşekkür ederim. Amatörlüğüne inandığım senin gibi dostların beğenisi beni daha çok mutlu ediyor. Teşekkür ederim.
Çok daha keyifli avlar senin olsun.
Sevgi ve selamlarımla...

Bul
Bahadır abi tebrik ederim paylaşım, video, balıklar ,çok güzel balıkçılık yapmışsın devamı daha da bereketli olur inşallah afiyet olsunAlkisAlkis.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Bahadır abicim gerek anlatımın gerekse fotoların her zamanki gibi yine muhteşem tebrikler abicim rastgele. ..Seerf
Bul
YaKaMoZ yazdı:Bahadır abicim gerek anlatımın gerekse fotoların her zamanki gibi yine muhteşem tebrikler abicim rastgele. ..Seerf

Sevgili Murat,
Güzel sözlerin için teşekkür ederim.
Sizlere de rastgelsin.
Sevgi ve selamlarımla...

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Levrek için Şeytan Oltası Türevi Bahadır Sarıca 45 12,787 10-04-2014, 01:06
Son Yorum: mertugurlu
  Levrek Süpürgesi (Barchino) Bahadır Sarıca 66 19,694 10-02-2014, 20:50
Son Yorum: ersin1sarac
  Levrek Şemsiyesi (Alabama/Umbrella rig) Bahadır Sarıca 21 7,256 20-12-2013, 16:32
Son Yorum: Sensei1903
  Hikaye kofana ve beklenmeyen trofe levrek Bahadır Sarıca 46 7,919 01-03-2013, 01:11
Son Yorum: yolcu79
  Öğreti - levrek Bahadır Sarıca 36 4,878 27-02-2013, 00:37
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  Levrek Şemsiyesi ile ilk levrek avı Bahadır Sarıca 29 5,616 08-02-2013, 14:18
Son Yorum: Cihan Deniz
  LEVREK AVINDA RENK ETKİSİ ve SAHTE BALIK RENGİ SEÇİM KOŞULLARI Bahadır Sarıca 32 30,056 06-01-2013, 04:00
Son Yorum: Umit KsK
  Levrek Hikayeleri Bahadır Sarıca 37 6,174 05-01-2012, 13:31
Son Yorum: Lakerda
  At-Çek Levrek avı / Paşa çağırdı Bahadır Sarıca 59 11,808 17-12-2011, 09:49
Son Yorum: Ege
  Silikonlu Levrek Çaparisi Bahadır Sarıca 44 7,793 23-09-2011, 15:36
Son Yorum: Bahadır Sarıca

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi