Yorumları: 2
Konuları: 1
Öncelikle herkese merhaba uzun bir karar verme sürecinden sonra Kuşadasında kullanılmak üzere 6-7 metre arası kamaralı bir fiber almaya karar verdim. İlk teknem olacağı için yeterli bilgiye sahip değilim. Rota Fisher 6,60, Tacar Balıkçı 6,50 ve Kutlay Marin Rakser Sloop arasında kararsız kaldım. Değerli tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. Herkese rastgelsin.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
öncelikle aramıza hoşgeldiniz,
550 den ufak teknelerde kesinlikle safterden başka tekne alınmamasını herzaman tavsiye etmişimdir ama sizin aradığınız boyda teknelerde hiç bilgim yok,izmir yapımı moteks marka teknelerde çok iyidir ama sitesini bulamadım.bilgisi olan arkadaşlardan cevaplar gelecektir.şimdiden hayırlı olsun.
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Mehmet ailemize hosgeldiniz
benimde fyber teknem var,fakat bahsettigin tekneler hakkinda bir bilgim yok

tavsiyeler gelmis ve gelecektir
hayirli olsun

rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Rota ve Tacar'ı biliyorum.
ikisi arasında tercih yapmak zorunda kalsaydım Tacar'ı tercih ederdim.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Konuyu açtıktan sonra dönüş yapmamışsınız Mehmet bey

bende tacar diyorum 22 lik yanmarla kullanan arkadaşlar memnunlar(Kutlay Marin i bilmiyorum)Rasgele.
Bornova - izmir
değer verip cevap yazan tüm dostlara teşekkür ederim bence de tacar bir adım önde ama maliyet konusunda rota daha cazip aradaki farkı karşılayacak farklar var mı?
Değerli Dostum,
Belirttiğin 3 firmayıda detaylı şekilde yaklaşık 2 yıldır inceliyorum.Nacizane görüşüm Kutlay 700 dan yanadır.ikinci sırada Rota ve sonrasında Tacar.
Kutlay'ın İzmir deki üretim yerine gitmeni tavsiye ederim,Rota'dan biraz daha yüksek fiyatı olmasına rağmen kullanılan malzeme,işçilik ve dzayn çok farklı.Herşeyden önce inboard motor kullanacaksan havuzlukta motor görünmüyor ve 1,85 yüksekliğe sahip. Ayrıntılı bildgi istersen ayrıca edindiğim bilgileri paylaşabilirim.
Saygılar.