Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tekne seçimi
Öncelikle herkese merhaba uzun bir karar verme sürecinden sonra Kuşadası’nda kullanılmak üzere 6-7 metre arası kamaralı bir fiber almaya karar verdim. İlk teknem olacağı için yeterli bilgiye sahip değilim. Rota Fisher 6,60, Tacar Balıkçı 6,50 ve Kutlay Marin Rakser Sloop arasında kararsız kaldım. Değerli tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. Herkese rastgelsin.
Bul
öncelikle aramıza hoşgeldiniz,
550 den ufak teknelerde kesinlikle safterden başka tekne alınmamasını herzaman tavsiye etmişimdir ama sizin aradığınız boyda teknelerde hiç bilgim yok,izmir yapımı moteks marka teknelerde çok iyidir ama sitesini bulamadım.bilgisi olan arkadaşlardan cevaplar gelecektir.şimdiden hayırlı olsun.
Bul
Mehmet ailemize hosgeldiniz
benimde fyber teknem var,fakat bahsettigin tekneler hakkinda bir bilgim yokSnifsinf
tavsiyeler gelmis ve gelecektir
hayirli olsunSeerf
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Rota ve Tacar'ı biliyorum.
ikisi arasında tercih yapmak zorunda kalsaydım Tacar'ı tercih ederdim.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Konuyu açtıktan sonra dönüş yapmamışsınız Mehmet beyGulumsebende tacar diyorum 22 lik yanmarla kullanan arkadaşlar memnunlar(Kutlay Marin i bilmiyorum)Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
değer verip cevap yazan tüm dostlara teşekkür ederim bence de tacar bir adım önde ama maliyet konusunda rota daha cazip aradaki farkı karşılayacak farklar var mı?
Bul
Değerli Dostum,
Belirttiğin 3 firmayıda detaylı şekilde yaklaşık 2 yıldır inceliyorum.Nacizane görüşüm Kutlay 700 dan yanadır.ikinci sırada Rota ve sonrasında Tacar.
Kutlay'ın İzmir deki üretim yerine gitmeni tavsiye ederim,Rota'dan biraz daha yüksek fiyatı olmasına rağmen kullanılan malzeme,işçilik ve dzayn çok farklı.Herşeyden önce inboard motor kullanacaksan havuzlukta motor görünmüyor ve 1,85 yüksekliğe sahip. Ayrıntılı bildgi istersen ayrıca edindiğim bilgileri paylaşabilirim.
Saygılar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tekne ruhsatı bigbossares 7 2,463 22-10-2013, 11:15
Son Yorum: yalnız balıkçı
  Kabuk tekne aldıktan sonra ! bodrumluomer 7 3,076 10-12-2012, 10:18
Son Yorum: nihatkr
  Tekne konusunda yardım ardAvcioglu 11 2,976 10-06-2012, 21:53
Son Yorum: bucalıfikret
  Tekne Römorku ve Çeki teşkilatı için hertürlü teknik soruyu bize sorabilirsiniz HERMASKAROSER 0 1,696 25-02-2012, 14:41
Son Yorum: HERMASKAROSER
  satılık tekne: albatros.gr naxos 5 73 10,185 12-07-2011, 23:30
Son Yorum: Albatros-gr
  Tekne plakası nerden bulabiliriz? erdekli 13 10,088 15-07-2010, 21:00
Son Yorum: erdekli
  aha.tekne fuari,ahada,bunalim. HakoAVUSTURALYA 24 6,947 27-06-2008, 10:23
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi