Yorumları: 7,454
Konuları: 123
ANTALYALI07 yazdı:bahadır abi ,raporlarını büyük bir zevkle okuyorum.hem bilgilendirme hem tecrübe paylaşımı birarada,eline sağlık,paylaşım için teşekkürler.şansın daim olsun,rastgele.
Sevgili Aytekin,
Beğenmene sevindim. Güzel sözlerin için teşekkür ederim.
Gönlündeki avları yapman dileklerimle.
Sevgi ve selamlar...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Cihan Deniz yazdı:Bahadır abi anlatım süper levrek süper daha ne olsun tebrikler
Sevgili Cihan,
Teşekkürler. Sizlere de rastgele.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
bucalıfikret yazdı:bahadır emeğine sağlık .

Fikret abim,
Arada atlamışım şimdi gördüm.
Teşekkür ederim. Sizlere de rastgele.
Sevgi ve selamlar...
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Bahadır bey, paylaşımlarını izlemekten zevk alıyorum. Hepsi için ciddi emek sarfediyorsunuz saygı duyuyorum.Teşekkürler..
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Tebrik ederim güzel avcılık yapmışsınız paylaşım ,bilgilendirme ,resimler on numara devamı daha büyük boy olur inşallah afiyet olsun

Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Lakerda yazdı:Bahadır bey, paylaşımlarını izlemekten zevk alıyorum. Hepsi için ciddi emek sarfediyorsunuz saygı duyuyorum.Teşekkürler..
Sevgili Mehmet abi,
Güzel ve teşvik edici sözleriniz için teşekkür ederim. Beni mutlu ettiniz.

Bilgi ve görgümü meraklı amatör dostlarla paylaşmaktan zevk alıyorum. Bir çok ağabeyimden çok faydalandım. Eğer bir şeyler öğrendiysem ve bilgilerime birşeyler kattıysam bunları da benim aktarmam gerekir diye düşünüyorum naçizane.
Sizlere de avlarınızda rastgelmesini dilerim.
Sevgi ve selamlarımla...
doktor yazdı:Tebrik ederim güzel avcılık yapmışsınız paylaşım ,bilgilendirme ,resimler on numara devamı daha büyük boy olur inşallah afiyet olsun

Sevgili Eren,
Beğenmenize sevindim.
Daha keyifli avlar sizlerin olsun. Rastgele.
Sevgi ve selamlarımla...