27-10-2012, 11:56
tedirgin SaZaN yazdı:Ozan tebrik ederim akşam akşam yine ağzımızın suyunu akıttın,insanın kaçıp tek gecede olsa boğazın kenarına akası geliyor,du bakalım şu bayram yoğunluğu geçsin öğrencin olmaya niyetlenebiliriz,afiyet olsungel istemediğin kadar yakalarız..o boğazın kenarında otur balık tutanları seyret yeter..ama bana yetmez benim tutmam lazım mutlaka..teşekkürler..
Cahit Acun yazdı:Sevgili Ozan,tebrik ediyorum ve başarılı avlarının devamını diliyorum.teşekkürler cahit abi saygılar..
bucalıfikret yazdı:ozan nedenir kardeşim eline sağlık bravo erol arkadaşımıza selam afiyet olsun rast gele.abi bu sarıkanat oluyor..boğazın şehzadeleri,padişah olmaya adylar..saygılar abicim..
LeVrEkCi yazdı:maşallah kardeşim yine güzel iş çıkartmışsınız,bilseydim bugün ereğli dönüşü bolbol istavrit getirirdim,livarda olan 8-10 taneyi getirim dolapta dursun elbet lazım olur.hiç aramadınki kardeşini bilesin..bari ben arayayım dedim ondada müsait değildin..o kadar ihtiyacım vardıki sorma o istavritlere..dolaptyaki istavriti nasıl yedireceğiz be abi..taş gibi lazım şöyle yeşil yeşil..saygılar..
afiyet olsun rastgele.
yycolak yazdı:valla helal olsun.av sorunlu başlayıp güzel bitmiş.bir dahakine daha hazırlıklı gidersiniz artık.balıklar muhteşem.teşekkürler abicim..tebside balığın yağı mutlaka var ama özel terbiyesinin suyu daha çok..offf bandıra bandıra yeee..damar tıkayan cinsten..ben de seni öpüyorum..
fırında levrek her haliyle harika,iştah açıcı hatta kışkırtıcı.ama bir şey dikkatimi çekti;tepsinin üzerinde yağ balıktanmı çıktı.
afiyetle kardeşim.erolcuğuma selamlar.kucaklıyorum ikinizide.