Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DERİN suda 11 saat!
ALTAYLI yazdı:Kaptan arkadaşnızıa teknesi hayırlı olsun dertsiz ve kazasız kullanırsınız İnşallah. Allahtan problem limana yakın yerde çıkmış. Bu arada av istediğiniz gibi olmamış ama tavalık çıkmışSeerfAfiyetler olsun76
Abim coktan beri böyle akdenizde bu sene ters giden bişiler var selamlar

bucalıfikret yazdı:rauf abi elinize sağlık tavalık çıkmış daha bollarına rast gele.
Teşekkürler.
Bahadır Sarıca yazdı:Bereketli olsun sevgili Rauf abi.
Balık açısından bunlar iyi günlerimiz diyorumWink Sad
Sevgi ve selamlar...
Bahadır kardeşim şöyle bir şer var hani kuzu balığı cıkmıyor veya işte mercan cıkmıyor aşırı avlanmadan diye düşünsek oda gercekci olmaz abi bu sene inan Izmarit bile arattırıyor o derece yani.

Albatros-gr yazdı:SON KOZ ile sizlere kasiz belasiz avlar dilerim Rauf abiSeerf
baliklar icin afiyet olsun
11 saat uzun bir sure/fakat denizde guzelmis..
daha da bollarina rastgele
Teşekkürler Aslında benim pek uyguladığım av şekli değilBabyArkadaşımın hatırına katlandım.normalde avda 3-4 saat kalırım balık varsa var yoksa cok inat etmem dönerim zorla balık avlanmazGulumsezaten işin zevkide kacıyor selamlar.

bahriyeli yazdı:abicim tebrikler ediyorunm senin güzel derin su avlarını özlemiştik paylaşımın için teşekkürler rastgeleAlkisSeerfAlkis
Teşekkür ederim.
Rauf kaptan,
yine sona bıraktım konunu ve yine aynı keyifle okudum ama senin pek keyfin olmadığını gördüm ancak ben bu konuda öyle bi resim gördümki (1.RESİM) aynen şöyle diyor;

Valla balık vardı yoktu bilmem ama bi dostumla denizde muhteşem bi 11 saat geçirdim oda bana yeter Alkis Seerf Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Kaptanım ellerinize sağık, daha bollarına rastgele.Alkis
Bul
rauf abi uzun olmuş ama tavalıkları almışssınız daha bollarına inşallah Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
elinize sağlık rauf abicim.av günüde balıklarda çok güzel.teşekkürler abicim afiyetle.
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Rauf kaptan,
yine sona bıraktım konunu ve yine aynı keyifle okudum ama senin pek keyfin olmadığını gördüm ancak ben bu konuda öyle bi resim gördümki (1.RESİM) aynen şöyle diyor;

Valla balık vardı yoktu bilmem ama bi dostumla denizde muhteşem bi 11 saat geçirdim oda bana yeter Alkis Seerf Alkis
Sevgili arkadaşım iyi bir tespit.Sedat alanyada 7-8 senelik bir arkadaşım aslen Adapazarlıdır benim hanımda Hendekli olduğundan ara sıra enişte dediğide olurGulumsekendisi 3 sene evvel devamlı beni ne zaman derine götüreceksin diye serzenişinden dayanamayıp götürdüğüm o gün hayatının balığını tutmuştu 8 kilolukbir derrin su orfozu mutakiben ertesi gün 4-5 kilo mercanı hüp diye tekneye alınca hep öyle gidecek sanmıştı.heyhat taza b ye sinek cok konar diye bi tabir vardır hala o günleri anar iyi arkadaştır doğru.

murki yazdı:Kaptanım ellerinize sağık, daha bollarına rastgele.Alkis
Teşekkür ederim.
fish or die yazdı:rauf abi uzun olmuş ama tavalıkları almışssınız daha bollarına inşallah Seerf
Sağ olasın rastgelsin.

yycolak yazdı:elinize sağlık rauf abicim.av günüde balıklarda çok güzel.teşekkürler abicim afiyetle.
Teşekkürler.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  32 kiloluk Akdeniz kılıç balığı ile 3 saat süren mücadelemiz. Eski anılarımdan. Torik Orhanbaba 35 6,044 02-11-2012, 10:31
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  İşte yine DERİN SU MERCANI avım başladı!. rauf 27 4,282 28-12-2011, 08:25
Son Yorum: rauf
  Marmarada derin su avlarına devam eşref sürek 34 4,736 18-12-2011, 19:26
Son Yorum: mariner8
  Keyif dolu 3 saat Albatros-gr 52 7,272 06-06-2011, 07:18
Son Yorum: yycolak
  MART'tan bir derin su avı rauf 12 4,396 08-05-2011, 23:02
Son Yorum: fish or die
  Bir derin su avi. rauf 10 4,039 22-04-2011, 17:40
Son Yorum: SerenaY66
  1_ saat te galata köprüsü turu BABUÇ 19 3,824 17-11-2010, 17:00
Son Yorum: yycolak
  İŞTE BU !!Derin su ORFOZU (video) rauf 50 9,793 22-10-2009, 23:27
Son Yorum: yörükefe
  2009 un SİFTAHI Derin su avı(video) rauf 23 4,009 18-05-2009, 06:25
Son Yorum: rauf
  19.01.2008 Antalya Dedeman Açıkları Haybeye 10 Saat:) kutank 35 5,644 24-01-2009, 13:29
Son Yorum: kutank

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi