Yorumları: 16,711
Konuları: 238
rauf abi tebrikler eline sağlık daha bollarına rast gele.
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
yycolak yazdı:abim eline,yüreğine sağlık.sabah vitaminimi aldım sayende.akşama kadar idare eder beni.balık mükemmel.afiyetle abicim.çok güzel olmuş çoooooooooook..doğum günü hediyesi deniz anadan gelmiş.
Teşekkürler kardeşim.
bucalı yazdı:Tebrikler Rauf abi güzel balık.
Eyvallah bucalı dostum.
hus213 yazdı:Rauf kardeşim.ALLAH daha nicelerini nasip etsin yakalaması ayrı zevk çekmesi ayrı zevk ama birde yemesi apayrı birzevk.Afiyet bal şeker olsun.
Bak onda haklısın sağ olasın.
leventkaymaz yazdı:Ellerine sağlık Rauf abi ,daha bol ve kısmetli avların olur inşallah,afiyet olsun.
İnşallah levent hepimize.
YaKaMoZ yazdı:RAUF abicim ellerine saglik yine muhtesem bir paylasim tebrikler ellerine saglik... deniz ananin vermis oldugu doğum gunu hediyesi...
Aldık kabul ettik.Kibarlık yapmadık
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun rauf abi,bu sinarit insanı mutlu eder,en çok tutmayı istediğim balıklardandı geçen yaz tuttum ve meramızda çok oldugunu öğrendim inşallah ileride benimde sinarit avlarım bollaşacak.
herzamanki gibi harika bir av olmuş tebrikler abi rastgele 
Valla iyi olur levrekcilikten biraz kurtulursun.Benim sino gecit sinariti denizi boş bırakmamak lazım lakin günlük limiz 5 kilo veya tek balık ne gelirse selamlar.
ahmetmor yazdı:Ellerine kollarına sağlık Rauf abi, yine kendi imaliniz jig ile neticeyi müsbet kılmışsınız. Daha bol ve irilerine inşallah... Saygılarımla,
Teşekkürler sevgiyle kal.
ALTAYLI yazdı:Kaptan yakışıklı bir balık. Ellerine sağlık gözümüz gönlümüz açıldı. Sezona harika bir giriş:
En sonunda kapıyı araladık havalarda formunu buluyor nasip artık hepimize güzel bir sezon diliyorum.
nihatkr yazdı:tebrikler rauf abi. Güzel balık.
Teşekkürler.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
birde pişerken görseydik
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Rauf abi, yine muhteşem bir balık almış ve o kadarda güzel bir anlatım yapmışsın

ellerin dert görmesin.
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
Üstad , sana yakışanı gene yapmışsın.

boş geçen avlardan sonra sabırla bu avı yapmak seni mutlu etmiştir,
güzel raporunlada bizi.
ellerine sağlık.rast gelsin.