Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
En sonunda DENİZ ANA ile barıştık!.
Kıymetli spor arkadaşlarım uzun zaman kötü giden hava şartları malum biz amatörlerin icinde birşeylerin coğalmasına!neden olduSmile (kurtların yaniSmile Aralıklarla cıktığım ceşitli av[COLOR="Blue"] şekilleri denememe rağmen Limana (ellerim hep böyle boşmu kalıcak) şarkısını söyliyerek dönmeme sebep olmuştu.Heyhat Allahın izniyle Deniz ana benim sesimi duydu belkide Acıdı! Dün sabah liman cevresinde cektiğim sahteye cevap alamayınca Jig'e gitmeye karar verdim düzeneği ve takımları hazırlayıp daha evvel 1 adet sinarit ve 1 adet Kuzu aldığım noktayı coktan beri ziyeret etmemiştim tekneyi oraya doğru cevirip 35 dakikalık seğirden sonra antremana boşladım hop,hop,hoopp yaklaşık bir bucuk saat sonrası artık ümidi kesmiş (bu seferde deniz anadan nasihat aldık derken) Anında kamışın u hali alması peşinden kalomanın sanki sıkılı değilmiş gibi boşalmasıyla Ahaa derim oğlum aldın başına tatlı belayı zokalanan balığın asılması ve kamışa vuran hareketleri bunun Kuzu balığı olmadığını gösteriyordu.Orfozda bu kadar direnc gösteremezdi zaten orta suya yakın cakılmıştı zokaya:o Sanki uzun zamandır tekrar görüşemediğim bir derya kuzusunun cırpınışıydı bu.Mücadele 5-6 dakika sürdü evet hic aklıma getirmediğim ama vuruşlarından tahmin ettiğim Asil bir balık teknenin 3 metre ilersinde yüzledi doğu tahmin yapmıştım harika bir Sinarit:p kamışın mandalını acıp ön misinayı dikkatlice cekerek tekneye yanaştırdım iki iğneli Jig sahtesinin kısa konclu iğnesi alt cenenin sol tarafından gecmişti Kakıcı kullanmaya gerek duymadan jig sahtesinden tuttuğum gibi teknenin icine aldım.[/COLOR]

VİDEOSU

http://dai.ly/GGBttF

VE FOTOĞRAFLAR
[Resim: grnt001zt.jpg]
[Resim: grnt002c.jpg]

[SIZE="4"]Sinaritin muhteşem dişleriyle Jig sahtemde bıraktığı izler[/SIZE]

[Resim: grnt000y.jpg]
[Resim: 89175331.jpg]
[Resim: grnt005e.jpg]

[SIZE="4"]Avımız evdeki tartıda 4.500kg gelmiştir.Evet dostlar bu seferlik bu kadar herkeze rastgelsin esen kalınız.[/SIZE]
abim eline,yüreğine sağlık.sabah vitaminimi aldım sayende.akşama kadar idare eder beni.balık mükemmel.afiyetle abicim.çok güzel olmuş çoooooooooook..Alkisdoğum günü hediyesi deniz anadan gelmiş.
Bul
Tebrikler Rauf abi güzel balık.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Rauf kardeşim.ALLAH daha nicelerini nasip etsin yakalaması ayrı zevk çekmesi ayrı zevk ama birde yemesi apayrı birzevk.Afiyet bal şeker olsun.AlkisAlkisAlkis
Bul
Ellerine sağlık Rauf abi ,daha bol ve kısmetli avların olur inşallah,afiyet olsun.Gulumse
Bul
RAUF abicim ellerine saglik yine muhtesem bir paylasim tebrikler ellerine saglik... deniz ananin vermis oldugu doğum gunu hediyesi...
Bul
bereketli olsun rayf abi,bu sinarit insanı mutlu eder,en çok tutmayı istediğim balıklardandı geçen yaz tuttum ve meramızda çok oldugunu öğrendim inşallah ileride benimde sinarit avlarım bollaşacak.
herzamanki gibi harika bir av olmuş tebrikler abi rastgele Alkis
Bul
Ellerine kollarına sağlık Rauf abi, yine kendi imaliniz jig ile neticeyi müsbet kılmışsınız. Daha bol ve irilerine inşallah... Saygılarımla,
Bul
Kaptan yakışıklı bir balık. Ellerine sağlık gözümüz gönlümüz açıldı. Sezona harika bir girişAlkisAlkis
Bul
tebrikler rauf abi. Güzel balık.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  mariner8 eninde sonunda balıkta mariner8 23 3,586 02-07-2013, 23:06
Son Yorum: mariner8
  6 Ayın sonunda gelen KUZU!!. rauf 43 8,732 27-06-2013, 09:25
Son Yorum: muratkahraman
  29.09.2012 Bucalı,Cihan Deniz Cihan Deniz 35 5,246 01-10-2012, 14:33
Son Yorum: Sargoz35
  E son ve en büyük trofemi sizlerle aylaşmak istedim sevgili deniz dostları efsane 25 4,451 30-09-2012, 23:49
Son Yorum: makineci
  Uzun Ahmet,Bahriyeli,Cihan Deniz hafta sonu avı Cihan Deniz 19 2,907 13-09-2012, 13:25
Son Yorum: Cihan Deniz
  Hafta sonu Deniz ve Tatlı su rusan 14 2,962 22-07-2012, 14:56
Son Yorum: L'aiqLeNoiR
  Deniz anayla aram düzeldi Mırmırlar geldi Cihan Deniz 51 4,499 16-06-2012, 13:24
Son Yorum: Cihan Deniz
  15-10-2011Poyraz Sert Deniz Dalgalı ve Lüfer nihatkr 43 6,064 17-10-2011, 18:05
Son Yorum: ANTALYALI07
  Deniz ANA bana yine kıyak gecti (VİDEO) rauf 21 4,777 03-09-2009, 16:04
Son Yorum: rauf
  En sonunda balığa gidebildim mariner8 30 4,890 26-07-2009, 01:04
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi