Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu da benim küçük akvaryumum
Marduk yazdı:Nihat abi o kadarcık akvaryuma o balıklar cok abiSmile yazık hayvanlara o akvaryuma maksimum 2 tane hatta 1 tane japon koyman lazımSmile

bunlara birşey olmaz. 3,5 yasında onlar, artık bağışıklık kazandılar o akvaryuma. Buyuk akvaryum yaptık ama suyu hazır değil. 2-3 gunleri daha var burada.
Bul
nihatkr yazdı:Akvaryumun çok güzel görünüyor.

Bende kendi akvaryuyumumun bir iki resmini göndermek istiyorum. seninkisi kadar gösterişli değil akvaryumum ama balıklarım güzeldir.

Ordaki balıklar koi değilmi,yanlış hatırlamıyorsam onlar havuz balığı ama balıklar güzelGulumse
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
muhammed tr yazdı:Ordaki balıklar koi değilmi,yanlış hatırlamıyorsam onlar havuz balığı ama balıklar güzelGulumse

Smile evet havuz balığı, ama akvaryumda bakıyoruz biz onları.
Bul
nihatkr yazdı:Bizde 2 tane piranha var ama nazar değer korkusuyla kimsye göstermiyoruz. Hayallerinizi geniş tututun gözünüzde canlandırmak için Smile. 3 yıldır besliyoruz. Özel akvaryumu var. Sadece şu ipucunu vereyim tek başına 10 kg yoğurt kovasına sığmıyor bir tanesi.

Maşallah hepinizin akvaryum çok güzel Alkis çok zevkli bişey ya akvaryum olayı bende 6-7 yıl baktım yaklaşık.. Ama piranalara özellikle yazmak istedim abi onlar canavar olmuştur yav Smile Maşallah nazar değmesin abi...Affet
Bul
Akvaryum kültürüm yok ama görselliği oldukça keyifli. Akvaryum hastası olan arkadaşlarımdan bildiğim çok özenerek bakıyorlar. Semih kardeş, sana da kolaylıklar ve iyi keyifler diliyorum. Değişiklikleri de bizimle paylaşırsın Alkis76
Bul
Herkese tavsiye ederim vallah çok zevkli bir iş. Benimkiler yavruladı 2 tanesi sağlam şu an gözüm gibi bakıyorum 3cm boylarına geldilerSmile yumurta sarısından ıspanağa kadar herşeylerini veriyorum. Sorusu olanlara yardımcı olurumSmile özellikle moli ve platyler hakkında
Bul
Phorko yazdı:Maşallah hepinizin akvaryum çok güzel Alkis çok zevkli bişey ya akvaryum olayı bende 6-7 yıl baktım yaklaşık.. Ama piranalara özellikle yazmak istedim abi onlar canavar olmuştur yav Smile Maşallah nazar değmesin abi...Affet

Smile yokbe onlar çakma canavar. Ama görüntüleri ürkütüyor evet.
Amin nazar değmesin.
Bul
Eskiden benim de vardı akvaryumum ama vallahi üşeniyorum artık.. Mahcup
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Marduk yazdı:Selam arkadaşlar önceki akvaryumumun çatlayıp kırılması nedeniyle küçük bir akvaryum yaptım kendime ancak büyütmek de istiyorum en kısa sürede bakalım kısmet artıkSmile işte fotoğrafları

Çok güzel olmuş. Keyifli ve kayıpsız hobiler...

LeVrEkCi yazdı:semih şu midye kabuklarını belli bir süre ilaçta bekletmeden koymayın diyorlar yani direk kumsaldan bulduklarını koyma.akvaryum güzel olmuş Gulumse

Nihat abi denizden alıp koymak çok riskli. İlaç değilde koyacaksan bol bol kaynat çeşme suyunda beklet oyle koy.

nihatkr yazdı:Akvaryumun çok güzel görünüyor.

Bende kendi akvaryuyumumun bir iki resmini göndermek istiyorum. seninkisi kadar gösterişli değil akvaryumum ama balıklarım güzeldir.

Nihat abi senın akvaryumun da çok guzel fakat o balıklar ıcın cok kucuk. Bence en kısa zamanda buyutsen daha guzel olucak.
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bunlar da benim akvaryumlardan karma fotoğraflar Hitit 8 978 19-04-2016, 08:20
Son Yorum: yaser2sultan
  Bitkili akvaryumum mersinsahil33 22 3,589 17-02-2013, 22:33
Son Yorum: ssevdim
  Yeni Akvaryumum instinct 8 1,991 14-02-2013, 10:28
Son Yorum: instinct
  Buda Yeni yapmaya çalıştığım bir akvaryumum. rasgelebalıkçılık 14 4,090 10-10-2011, 10:36
Son Yorum: Marduk
  Buda benim akvaryumum sevimli34 21 6,630 06-02-2011, 14:13
Son Yorum: sevimli34
  Buda Benim Akvaryum Lapsetur 27 5,843 26-05-2010, 18:05
Son Yorum: rasgelebalıkçılık
  Akvaryumum rusan 8 2,688 07-03-2010, 09:21
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi