Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu da benim küçük akvaryumum
Selam arkadaşlar önceki akvaryumumun çatlayıp kırılması nedeniyle küçük bir akvaryum yaptım kendime ancak büyütmek de istiyorum en kısa sürede bakalım kısmet artıkSmile işte fotoğrafları
[Resim: resim010sl.jpg]

[Resim: resim011m.jpg]

[Resim: resim012z.jpg]
Bul
semih şu midye kabuklarını belli bir süre ilaçta bekletmeden koymayın diyorlar yani direk kumsaldan bulduklarını koyma.akvaryum güzel olmuş Gulumse
Bul
küçük ama görkemli semihcim.allah balıklarına zaval vermesin.bol bitkili nakvaryumları bende çok seviyorum.gerçi arkası fotoya benziyor ama....
Bul
Akvaryumun çok güzel görünüyor.

Bende kendi akvaryuyumumun bir iki resmini göndermek istiyorum. seninkisi kadar gösterişli değil akvaryumum ama balıklarım güzeldir.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Bana da en az 80'lik tank lazım piranhalarım ve green terrör el kadar oldu.Bazen küçük tavuk parçaları ve et parçaları ile besliyorum.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Köksal yazdı:Bana da en az 80'lik tank lazım piranhalarım ve green terrör el kadar oldu.Bazen küçük tavuk parçaları ve et parçaları ile besliyorum.

Bizde 2 tane piranha var ama nazar değer korkusuyla kimsye göstermiyoruz. Hayallerinizi geniş tututun gözünüzde canlandırmak için Smile. 3 yıldır besliyoruz. Özel akvaryumu var. Sadece şu ipucunu vereyim tek başına 10 kg yoğurt kovasına sığmıyor bir tanesi.
Bul
nihatkr yazdı:Bizde 2 tane piranha var ama nazar değer korkusuyla kimsye göstermiyoruz. Hayallerinizi geniş tututun gözünüzde canlandırmak için Smile. 3 yıldır besliyoruz. Özel akvaryumu var. Sadece şu ipucunu vereyim tek başına 10 kg yoğurt kovasına sığmıyor bir tanesi.

Maaşallah derim onlar artık buffalo olmuş elle temas etmeyin acayip kafa atar yerine sığmazsa cam kırılacak gibi ses verir.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
LeVrEkCi yazdı:semih şu midye kabuklarını belli bir süre ilaçta bekletmeden koymayın diyorlar yani direk kumsaldan bulduklarını koyma.akvaryum güzel olmuş Gulumse

ilaca koymadım ben bunları ama yaklaşık 5-6 sene önce kumsalda bulmuştum Smile o günden beri dışarlarda sürünüyolardı yeni bu sene koydum.
Bul
nihatkr yazdı:Akvaryumun çok güzel görünüyor.

Bende kendi akvaryuyumumun bir iki resmini göndermek istiyorum. seninkisi kadar gösterişli değil akvaryumum ama balıklarım güzeldir.

Nihat abi o kadarcık akvaryuma o balıklar cok abiSmile yazık hayvanlara o akvaryuma maksimum 2 tane hatta 1 tane japon koyman lazımSmile
Bul
Köksal yazdı:Maaşallah derim onlar artık buffalo olmuş elle temas etmeyin acayip kafa atar yerine sığmazsa cam kırılacak gibi ses verir.

Zaten burunları hep yara bere cama vurmaktan. 4 taneydi ikisi cama vura vura kendini öldurdu. Bunlara iyi bakıyoruz ama yem atarken bile strese giriyorlar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bunlar da benim akvaryumlardan karma fotoğraflar Hitit 8 1,053 19-04-2016, 08:20
Son Yorum: yaser2sultan
  Bitkili akvaryumum mersinsahil33 22 3,770 17-02-2013, 22:33
Son Yorum: ssevdim
  Yeni Akvaryumum instinct 8 2,084 14-02-2013, 10:28
Son Yorum: instinct
  Buda Yeni yapmaya çalıştığım bir akvaryumum. rasgelebalıkçılık 14 4,201 10-10-2011, 10:36
Son Yorum: Marduk
  Buda benim akvaryumum sevimli34 21 6,788 06-02-2011, 14:13
Son Yorum: sevimli34
  Buda Benim Akvaryum Lapsetur 27 6,051 26-05-2010, 18:05
Son Yorum: rasgelebalıkçılık
  Akvaryumum rusan 8 2,775 07-03-2010, 09:21
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi