Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0'dan başlamak :)
bucalıfikret yazdı:cengizhan ailemize hoşgeldin ben ilk balık avımda rast gele kamış ve makina aldım ilk balık yakaladsığımda keyvime diyecek yoktu zamanla yanında avlandığın arkadaşlara bakarsın nasıl takım almışlar sende yavaş yavaş ideal takımını kurarsın nihat abinin önermiş olduğu makinayı al ben kullanıyorum mükemmel bir makina.rast gele.AlkisAlkisAlkis

nihayet takım almaya başladın şükür.enkazlardan kurtul artıkşekerim.Hadiordan
Bul
çok teşekkür ediyorum yalçın abi fikret abi inşallah rastgelir bakalım Smile sizede rastgele bol balıklı günlerimiz olsun diliyorum SmileSmileSeerf
Bul
Cengizhan keyifli paylaşımlarını bekliyoruzSeerf
Bul
birader 420 yada 450.sakın kamışta altını alma.bizde kıyıdan avlanıyoruz kimizaman.izmirde uzun kamışla 1 0 öne geçersin.balık son 2 senedir hep uzakta 60 70 kulaçlardan sonra çipura başlıyor.kıyılamayı kesti hayvan.yem sağlam karides sağlam açıkta hayvan kıyılamıyor.atabildiğin kadar uzağa atıcan çipurayı alıcan.ha mevsimine göre yakında zokaylada alırsın.ama bu sene özellikle çipura hep açıkta yakında yamyamlar(isparoz,sübye vb) fır dönüyor.yemine yazık.
Bul
eyw sağolasın önerin için siparş vericektim bugün yarın onu söylediğin iyi oldu..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbul'da Balık Tutmaya Başlamak trrudeboy 25 5,269 04-04-2014, 10:26
Son Yorum: sefer

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi