Yorumları: 74
Konuları: 4
07-10-2011, 10:37
(Son Düzenleme: 07-10-2011, 10:45, Düzenleyen: Phorko.)
öncelikle herkese selam balıkçılığa olan merakım çok fazla olduğunu tanışmada söylemiştim ama çok acemiyim

Ben bazı araştırmalar yaptım kıyıdan avlanıcam öncelikle onu söyleyeyim.
internet aleminde 3 ila 4.20 Kamış 65'lik makine öneriyor'lar internet aleminde kıyıdan ve yeni başlayanlar için ideal diyolar size de bi danışmak istedim uygunmudur yoksa ayrı önerileriniz varmı ÇOK acemiyim yeni başlıyorum

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Umarım Konuyu Doğru Yere Açmışımdır....
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Phorko yazdı:öncelikle herkese selam balıkçılığa olan merakım çok fazla olduğunu tanışmada söylemiştim ama çok acemiyim 
Ben bazı araştırmalar yaptım kıyıdan avlanıcam öncelikle onu söyleyeyim.
3 ila 4.20 Kamış 65'lik makine öneriyor'lar internet aleminde kıyıdan ve yeni başlayanlar için ideal diyolar size de bi danışmak istedim uygunmudur yoksa ayrı önerileriniz varmı ÇOK acemiyim yeni başlıyorum
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Umarım Konuyu Doğru Yere Açmışımdır....
cengizhan ben 3.90 lık kamış kullanıyorum bende kıyıda iyi sayılmam acemilikten yeni çıktım diyebilirim..390 lık kamışla şimdiye kadar kim ne tutuyorsa tutuyorum ama biraz balık açıktaysa 420 lik veya 450 lik kamışla avlananlar 1 adım önde oluyorlar.sonuçta bu işe başlangıç için bence 390 kamış iyidir.bunlardan daha önemlisi surf ve hafif kamış alman önemli.lineaeffenin surf kamışlarını okumanın makinelerini öneririm.lineaeffe her sene uygun fiatlı kamışlar üretiyor okumanında uygun fiatlı makineleri mevcut.lineaeffe oyster 390 lık kamış okuma avanger makine ile avlanıyorum gayet memnunum.sonradan saolsun ozan bana lineaeffenin bahsettiğim ucuz kamışlarından aldırdı serisi aklımda değil ama ucuz olmasına ragmen çok güzel iş yaptı.makinede şhimano nun üstüne yok ama başlangıç için pahalı olabilir o nedenle okuma makine idealdir.
şimdiden hayırlı olsun rastgele.
LeVrEkCi yazdı:cengizhan ben 3.90 lık kamış kullanıyorum bende kıyıda iyi sayılmam acemilikten yeni çıktım diyebilirim..390 lık kamışla şimdiye kadar kim ne tutuyorsa tutuyorum ama biraz balık açıktaysa 420 lik veya 450 lik kamışla avlananlar 1 adım önde oluyorlar.sonuçta bu işe başlangıç için bence 390 kamış iyidir.bunlardan daha önemlisi surf ve hafif kamış alman önemli.lineaeffenin surf kamışlarını okumanın makinelerini öneririm.lineaeffe her sene uygun fiatlı kamışlar üretiyor okumanında uygun fiatlı makineleri mevcut.lineaeffe oyster 390 lık kamış okuma avanger makine ile avlanıyorum gayet memnunum.sonradan saolsun ozan bana lineaeffenin bahsettiğim ucuz kamışlarından aldırdı serisi aklımda değil ama ucuz olmasına ragmen çok güzel iş yaptı.makinede şhimano nun üstüne yok ama başlangıç için pahalı olabilir o nedenle okuma makine idealdir.
şimdiden hayırlı olsun rastgele.
İlgin için çok teşekkürler nihat abi maddi açıdan uygun olarak bende okumanın makinelerini buldum 65'lik makine ideal diyorsun yani bide 3.90 kamış benim için şimdilik iyidir o zaman doğru anlamışım herhalde demi abi
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Phorko yazdı:İlgin için çok teşekkürler nihat abi maddi açıdan uygun olarak bende okumanın makinelerini buldum 65'lik makine ideal diyorsun yani bide 3.90 kamış benim için şimdilik iyidir o zaman abi demi
aynen öyle
Yorumları: 1,277
Konuları: 45
Hoşgeldin Cengizhan, umarım bol balık yakalarsın, bir kere tadını aldın mı vazgeçemezsin

Kendimden örnek vermem gerekirse ben 3.60'lık sörf kamış ile 60'lık makine kullanıyorum, kıyıdan gayet verimli oluyor ama 4.20 tabi ki daha uzağa atışlar için daha etkili olur, başlangıçta çok uzun kamışı kontrolde güçlük çekebilirsin belki ama çabucak alışacağını tahmin ediyorum..
Rastgele..
bir tutkudur balık tutmak..
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Cengizhan ailemize hosgeldin..
iyi paylasimlar..

bol balikli avlar dilerim
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
teşekkür ederim abi size de bol balıklı avlar dilerim..
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
aradığını bulmuşsun cengizhancım.bize rasgele demek kalıyor.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238