Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
marmara da levrek avı
Nihat abi biz balıga beraber cıkıyoruz. bizim pendik sahil kıyıları gece sakat kayalıklardan dolayı pek gece durmuyoruz anca gündüz vakti izmarit için anca galataya gidebiliriz kuzenle Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:ortak bu ara heryerden levrek haberi alıyorum benden başka herkes levrek tutuyor bende elbet tutarım diye bekliyorum ama hep engel çıkıyor,hele bir tekneyi hayırlısıyla suya indireyimde levrekleride hallederiz inşallah.
valla abi bende heveslendim duyunca ama bendeki sırıklar müsait değil, biri 4 metre ve aşırı esnek,diğeri 3,60, yani kısa gelir.. yakın zamanda bir sırık daha alacağım ama tek sırıkla da levreğe gidilirmi , bilmiyorum..
Bul
kartal koçtaşın önünden mezgit tutuluyor diye duyumlar var,
moda taraflarından levrek alındı stadın deniz taraflarından,
ayrıca modadan eşkina herzaman alınıyor.
yakın zamanda bi gece organizasyon düşünüyoruz onu kaçırmamaya çalış 1 gecede tüm meraları öğrenebilirsin.
ben kaçtım iyi geceler Gulumse
Bul
YaKaMoZ 54 yazdı:valla abi bende heveslendim duyunca ama bendeki sırıklar müsait değil, biri 4 metre ve aşırı esnek,diğeri 3,60, yani kısa gelir.. yakın zamanda bir sırık daha alacağım ama tek sırıkla da levreğe gidilirmi , bilmiyorum..
onlar sopa sırık değil,
360 olsun farketmez sen kurşunu at atabildiğin kadar açığa sonra asansörü bağla ucunada canlıyı tak yolla gitsin balık geldimi kalama vere vere yor kepçeyle al sopa çok önemli değil Gulumse
hadin kaçtım iyi geceler Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:kartal koçtaşın önünden mezgit tutuluyor diye duyumlar var,
yakın zamanda bi gece organizasyon düşünüyoruz onu kaçırmamaya çalış 1 gecede tüm meraları öğrenebilirsin.

İst'da bi ortanizasyon düzenlenirse bizde geleceğiz abi kısmet olursa. Hayırlı gecelerGulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:onlar sopa sırık değil,
360 olsun farketmez sen kurşunu at atabildiğin kadar açığa sonra asansörü bağla ucunada canlıyı tak yolla gitsin balık geldimi kalama vere vere yor kepçeyle al sopa çok önemli değil Gulumse
hadin kaçtım iyi geceler Seerf
lehçemize laf yok yaw, biz bizim dışımızda sırığa kamış diyenleri yabancı ise dövmüyoruz mesela Siyirdim ayrıca taktiğede teşekkürler , şimdilik tatlı su avının önüne geçmesede denizin tadınıda aldım ya ayrım kalkar aradan artıkSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:kartal koçtaşın önünden mezgit tutuluyor diye duyumlar var,

hadı ya organızasyon olursa ıyı olur abı gelırız.
pekı eskına veya levrek almak ıcın gece avlanılması sartmı yoksa gunduz de avlanılabılırmı?
Bul
Eşkina levren gece oluyor diye biliyorum Seerf
Bul
valla ben deniz avından pek anlamam ama eşkina için sadece gece avlanılıyor diye biliyorum, levrekte gündüz..
Bul
gündüz avlanması nadirdir çok nadir rastgelir gece daha iyi av verir,
organizasyon heralde temmuz içinde yaparız gibi görünüyor.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Marmara Denizi: LeVrEkCi 20 7,633 18-06-2008, 02:34
Son Yorum: BAYTAR
  marmara denizi balık tablosu sniper_riffle 6 6,320 27-07-2007, 13:40
Son Yorum: H.A.R.U.N
  mazide kalan marmara AFALA 10 5,269 14-12-2006, 14:19
Son Yorum: RIFAT YAMAN
  Marmara Denizi Lapsetur 0 4,428 21-12-2005, 11:32
Son Yorum: Lapsetur

Hızlı Menü: