Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Buda Benim Akvaryum
oktay sana ispendek gndereyim büyüt levrek olsun gnder bana Seerf
Bul
Lapsetur yazdı:Isıtıcıyı bugün düzeltirim. Yatay daha rahat ısıtır diye düşünmüştüm.

Sarı prensesleri heveslenip almıştım erkeği öldü oda tek kaldı bulup birisine verene kadar akvaryumda misafir tutuyorum o'nu

Acemilik işte yavaş yavaş öğreneceğiz. Bendeki akvaryum 50 Litrelik 200 Litrelikleri görüyorum içim gidiyor

Oktay abi eğer yavruluğun ya da ayrı ufak bir akvaryumun varsa vakit kaybetmeden ayır bence. Ne de olsa o bir cichled ne yapacakları pek belli olmuyo. bütün balıkları rahatlıkla yiyebilir.
Sazanları özledim...
Bul
LeVrEkCi yazdı:oktay sana ispendek gndereyim büyüt levrek olsun gnder bana Seerf

Yolla yolla ayrıca yanında teke ve gümüşbalığıda yolla yoksa açlıktan ölür.

Şöyle 15 kg oluncaya kadar beslerim artık
Bul
rusan yazdı:Oktay abi eğer yavruluğun ya da ayrı ufak bir akvaryumun varsa vakit kaybetmeden ayır bence. Ne de olsa o bir cichled ne yapacakları pek belli olmuyo. bütün balıkları rahatlıkla yiyebilir.

Ben bugün akvaryumcuya götüreyim onu değiştirirse değiştireyim yıksa hediye ederim akvaryumcuya
Bul
[Resim: 22605_194.jpg]
[Resim: P6_L.jpg]

oktay ustam bu kadar bitki olmasada senin akvaryumuna mutlaka bitki şart sarıyı akvaryumcuya verdiğinde bitki varsa takas yoluna git bence.Birde naçizane fikrim bu akvaryuma neonda şart 5 10 tane neon süper olur.

[Resim: tetra_neon5.jpg]
Bul
tatar35 yazdı:[Resim: 22605_194.jpg]
[Resim: P6_L.jpg]

oktay ustam bu kadar bitki olmasada senin akvaryumuna mutlaka bitki şart sarıyı akvaryumcuya verdiğinde bitki varsa takas yoluna git bence.Birde naçizane fikrim bu akvaryuma neonda şart 5 10 tane neon süper olur.

[Resim: tetra_neon5.jpg]

Bayramda İzmir'e geldiğimde senin akvaryumu ben bi ziyaret edeyim 76 Smile
Bul
patron sana kolay gelsin meşakkatli fakat bi o kadarda zevkli bir iş Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Her şeyden önce balık beslemek çok zevkli bir olay.Ama akvaryumu dışadanda güzel göstermek lazım.Arkaya bir fon koyup kablolar gözükmese.İçine 2 filitre koymaktansa bir ad dış filitre kullanamk daha akıllıaca bence.Akvaryum hobisi olan herkese selam. Dış filitre kullandığın zaman temizlik problem olmaktan çıkıyor.
Saygılar.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bunlar da benim akvaryumlardan karma fotoğraflar Hitit 8 1,057 19-04-2016, 08:20
Son Yorum: yaser2sultan
  Bu da benim küçük akvaryumum Marduk 18 4,334 10-10-2011, 20:36
Son Yorum: rusan
  Buda Yeni yapmaya çalıştığım bir akvaryumum. rasgelebalıkçılık 14 4,211 10-10-2011, 10:36
Son Yorum: Marduk
  Buda benim akvaryumum sevimli34 21 6,799 06-02-2011, 14:13
Son Yorum: sevimli34
  Bir akvaryum resmide benden. rasgelebalıkçılık 15 3,738 26-05-2010, 11:35
Son Yorum: rasgelebalıkçılık

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi