Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir akvaryum resmide benden.
Sadece akvaryumun birinden bir görüntü ileride daha fazla eklemeye çalılşacam.Kamera görütüleri var onları ekleyemedim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Kamil akvaryum demesen tablo diyeceğim.
Çok güzelmiş.Paylaşım için teşekkürler...Alkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Çok güzel akvaryum,ellerine sağlık KamilAlkissanada keyifli seyirler,kolaylıklar diliyorumGulumse
Bornova - izmir
Bul
kamil bey emeğinize sağlık gerçekten güzelmiş maşallah.
Bul
örnek tank super ama bana gore degil bunların trop olanı yok mu kamil beyyyyySiyirdim
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Dikkat edersen chipimbide var sedat. ama arkadaş istiyor onları verecem.
rasgelebalık yazdı:Dikkat edersen chipimbide var sedat. ama arkadaş istiyor onları verecem.
ben tek cinsten yanayım kamil biliyosun ya bemba ya cimba yada yine tropehus tanganikadan şaşmam bu saatten sonra ama bu ara beslemıyorum cocuk bıraz buyusunda yapacam bı tank.
böyle de tank oldumu of of.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Güzlemiş kamil ellerine sağlık..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Tropheus yazdı:ben tek cinsten yanayım kamil biliyosun ya bemba ya cimba yada yine tropehus tanganikadan şaşmam bu saatten sonra ama bu ara beslemıyorum cocuk bıraz buyusunda yapacam bı tank.
böyle de tank oldumu of of.

Seninkilerde harika sedat..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Saolun arkadaşlar bu oylesine çekilmiş bir resim.sedat boşuna sana tropheus demiyorlar. Karma bana daha uygun.Daha doğalmış gibi geliyor bana. Herkese tavsiye ederim akvaryum.
Saygılar.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Buda Benim Akvaryum Lapsetur 27 6,051 26-05-2010, 18:05
Son Yorum: rasgelebalıkçılık

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi