Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
13/10 Durum raporu
Dün kabus gibiydi. çok sıkıntılı bir gün geçirdim. fakat nedenini bende bilemiyorum işte. hayat sıktı beni galiba. Üzerime üzerime geldi.
Bugün sabah saat 05,00 da kalktım. Havaya şöyle bir baktım ve gitme dedim. soğudum ama neden. bilemiyorum.....
Dünden beri denize çıkmak istemiyorum. kısaca deniz,tekne,balık bende isteksizlik oluşturdu. Hatta dünden beri yazamıyorum bile.
Acaba bunalımdamıyım? neden? gerekçesi olmayan hiçbirşey olamaz. ama öyle işte. nihatla bile ağız tadıyla dalaşamıyorum. keyfim neden yok? ne oldu bana böyle? sıkıntımın nedeni nedir?
Dün son gelen lüfermi beddua etti bana acaba? epey iriydi. takım zor çekti.....
Yoksa o yem olarak kullandığım zarganalarmı ah etti bana.
Hani o oltaya gelen martılarmı acaba? yoksa dün isyan ettiğim rüzgarmı, hırçınca gelen dalgalarımı küsmüştü bana.
Ne oldu bilmiyorum. sadece üzülüyorum sıkılıyorum amaçsızca oturuyorum...

Kimseyle konuşmak istemiyor, okuyamıyor, yazamıyorum acaba ne oldu bana?
İşte böyle dostlarım. yaşayamıyorum. Duvarlar üstüme üstüme geliyor........

sevgiler....
yaşlılık bunalımı yaşlanıyorsun dostum sen 3-4 gün balıga gitme bi dinlen kafanda vücudunda dinlensin bişeyi hergün yaparsan sıkılırsın sende sabah akşam balıktasın maşallah ben balıkçılıgı çok severim sebebide bu sanırım sadece yazın çıkabiliyorum kışın aklıma bile gelmiyordu gerçi şimdi bu site sayesinde aklımdan çıkmıyor ama yinede teknem uzakta her istedigimde çıkamıyorum diye takmıyorum kafama.sende bgiraz dinlen dostum bayramdan sonrada bi dem yaparız ohh tamam dır
Bul
gece uyurken " tamam kanal ortasında çapari" yürüsüne üstüne ne duruyorsun. diye söylenmişim......
Biraz balığa az git.çok gidiyorsun deniz çarpıyor.hergün hergün balık mı olur.
bende senin durumuna çok düştüm.ama balığa gidememekten ,gidince geçti.Durumlar farklı gelebilir ama biraz ara ver.
Bul
abi dün muhakkak çok yorulmuşsun..sarayburnunda takıldıysan tabi..kimsede boş yoktu..lüfer at çeke döndü..bende arasıra bu tür duygulara kapılıyorum..iş güç halletmen gereken önemli şeyler ve bunun üstüne balık tutmak insanı biraz bıktırıyor..balık tutarken kafan boş olacak,rahat ,sakin bir şekilde balığa gidiceksin..o zaman av daha iyiy geçiyor...mutlaka senin kafanda başka problemler var herhalde abi ama aklına gelmiyor..inşallah bir an önce bu duygulardan kurtulursun...balıklar bizi bekliyor çünkü,denizde...sıkma canını abi burnu çok iyi dostların var..eğer çözemezsen gelseni hastanede tedavi ettireyim..:0507:bi kaç iğnyle çözeriz işi...kendine iyiy bak..76
Bul
BALIK and OZAN yazdı:abi dün muhakkak çok yorulmuşsun..sarayburnunda takıldıysan tabi..kimsede boş yoktu..lüfer at çeke döndü..bende arasıra bu tür duygulara kapılıyorum..iş güç halletmen gereken önemli şeyler ve bunun üstüne balık tutmak insanı biraz bıktırıyor..balık tutarken kafan boş olacak,rahat ,sakin bir şekilde balığa gidiceksin..o zaman av daha iyiy geçiyor...mutlaka senin kafanda başka problemler var herhalde abi ama aklına gelmiyor..inşallah bir an önce bu duygulardan kurtulursun...balıklar bizi bekliyor çünkü,denizde...sıkma canını abi burnu çok iyi dostların var..eğer çözemezsen gelseni hastanede tedavi ettireyim..:0507:bi kaç iğnyle çözeriz işi...kendine iyiy bak..76

Hemen listeye bakıyorum evvet 3. sırada balık ve ozan tedavi ha. eyvallah. alacaksın takımları daha be kaşıklar ne oltalar ne taktikler var elimde ama maalesef sende cezalısın .... yok yok..... olmaz öyle şey ben sizlere kıyamam. ayrıca lüfer çaparisini anlatacağım daha sitede yok.

sevgiler...
evet evet kesin igne ile tedavi şart doktor levrekçi teşhisi koydu yakalayalım doggru hastaneye 30 igne kendine gelir Smile)
aliço sabah işe gelirken aklıma geldi lüfer çaparisini bi sormam lazım aliçoya diye iyi olur aydınlatırsan.dostum balıgı takma kafana bu kadar bende öyleydim neredeyse tedavi görecektim konuşa konuşa hallettim sorunu şimdi rahatım normalde iş yerimde duramazdım ben biri balık tutuyorum demesin anında ne olursa olsun kim ne derse desim eşim ortagım babam işim beni tutamıyordu hadi eyvallah diyor gidiyordum hastaydım resmen hastaydımzamanla çözdüm olayı balıgın peşini bıraktım bide ozanın dedigi çok dogru ne zaman bıraktım balıgın peşini rahatladım şimdi ne zaman balıga çıksam levrek tutuyorum bırak balıgı levrek alıyorum bu sene bizim tayfadan herkes şaşırdı bi ben bide amca oglu var ikimiz her sefer levrekle döndük rahat olmak lazım yani fazla dert etmemek lazım sen abartıyorsun biraz sabah akşam balık kovalıyorsun bak burada bilgi vererek bilgilenerek geçir vaktini sonuçta hobiden öteye gittimi sakat oluyor.
Bul
abi gerçekten kendini çok yoruyorsun biraz dinlen birkaçgün ara ver daha sonra öok daha iyi olacaktır
Bul
yok yaww adam anlamıyor aradı bu akşam sabah 5 te balıktayım diyor kısmetse pazar sabahıda bende takılacam denize atmassa beni iidir pazartesi yoksam buralarda beni arayacagınız yer belli marmara denizi Smile)))))))))
Bul
Sevgili ALİÇO abim herkez bir dönem bu bunalımları yaşar hepimiz yaşıyoruz bu dönemleri bendede olur arada sırada sedece kendimi bulmak isterim 1-2 gün yanlız takılırım düzelirim.Kendime başka bir uğraş bulmak ta çok faydalı oluyor.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  14 Kasım 2015 Çeşme Balıksız av raporu Salih Reis 21 2,129 24-11-2015, 11:56
Son Yorum: ANTALYALI07
  sarıyer-bebek arası son durum nedir bilen varmı ? katenerci kemal 6 1,248 21-12-2014, 00:03
Son Yorum: bucalıfikret
  Kuleli/Vaniköy Civarı son durum? kaßuS 3 1,206 11-11-2014, 09:28
Son Yorum: yaser2sultan
  04.08.2012 antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 45 6,593 07-10-2013, 17:08
  Emekliliğin ilk raporu.....) ishak BALLICA 22 4,358 24-05-2013, 12:12
Son Yorum: yalnız balıkçı
  25 ağustos antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 40 7,134 06-05-2013, 08:39
  selimiye raporu bucalıfikret 44 5,019 14-09-2012, 09:43
Son Yorum: yycolak
  31/082012 darica raporu Chn_Ylmz 9 1,647 01-09-2012, 22:22
Son Yorum: araphüso26
  Bayram raporu dagistan 36 4,867 24-08-2012, 22:19
Son Yorum: dagistan
  izmir çeşme altı org raporu bucalıfikret 95 9,688 14-07-2012, 19:35
Son Yorum: Krizoberill

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi