25-03-2010, 23:28
ellerinize sağlık,balık avınız bizim pazar günkü botla balık avımızdan daha bereketli geçmiş,ama keyf olarak botta uzanmak bambaşka bir şey
.

Balik basladi,biz kactik
|
25-03-2010, 23:28
ellerinize sağlık,balık avınız bizim pazar günkü botla balık avımızdan daha bereketli geçmiş,ama keyf olarak botta uzanmak bambaşka bir şey
![]()
26-03-2010, 00:41
Kamil ILIPINAR yazdı:akrabam denizin ortasında olmak bile bizlere yetiyor birde balık çıktımı deymeyin dalgamızatesekkurler Kamil.. guzel bir gun gecirdik...sizlerede rastgele tahsinmersin yazdı:ellerinize sağlık,balık avınız bizim pazar günkü botla balık avımızdan daha bereketli geçmiş,ama keyf olarak botta uzanmak bambaşka bir şeytesekkurler Tahsin...muhabbetin guzelligi,havanin guzelligine birde biraz daha balik olsaydi tam dort-dortluk olacakti..neyse buna da bereket.. sizlerede rastgele. teknede,uzanmayi bende cok severim.... ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
26-03-2010, 11:20
Faruk abicim güzel paylaşımınız için teşekkürler,
nacizane tavsiyem çapa atmadan akışta avlanmanı öneririm. mercan da çok iyi iş yapıyor. deniz yatık olduğunda ben genelde çapa atmadan akışta avlanıyor ve güzel mercanlar yakalıyorum. ![]()
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
![]()
26-03-2010, 16:04
Salih Reis yazdı:Faruk abicim güzel paylaşımınız için teşekkürler,tesekkurler Salih.. bir an aklimiza geldi.. capayi kaldiralim dedik.. fakat tekne ,capak atiiken ,bir cok oltamiz dibe takilip koptu...eger tekne ruzgara birakilirsa oltalar dibe cok takar diye vazgectik.. fakat deniz boyle sakin iken bir defa denemekte fayda var... senin avinida gordum,guzel gecmis.. hele o kamaradaki dinlenmek..super bir sey.. sizlerede bol balikli avlar dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
21-05-2010, 11:18
Mercanlar güzel rast gelsin
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|