Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
boili konusu
Rıfatçığım çalışmaların için tebrik ederim. Bu kadar hazırlık yaptıktan sonra Altınkaya yolu gözüküyor demektir. Gerçek trofe istiyorsan yavaş yavaş hazırlan bence. Haaa bu arada 18 kg. lık bir sazanın (kesinlikle havyarsız olacağı zaman) etinin dana eti renginde olduğunu hatırlatmak ve lezzetinin de bir o kadar fazla olduğunu söylemek isterim. Umarım aradığın trofeyi bizlerle paylaşacağın gün yakındır. Rastgele.Alkis
Bul
rıfat boili işi deneme yanılma işi nette birçok boili tarifi var ben hala ısrar ediyorum alıştırmadan olmaz demeyeyim ama yeme alıştırılmamış yakalanan balıkta şans etkisi daha çok olur sana bol şanslarGulumse
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
biz bu boili nin pembesini denizli gölünde denedik fakat tek bir vuruş alamadık vanilyalı halşanmış kurumısır daha etkili denizli gölünde tabi diğer yerleri bilemem bi de balık buna alışırsa anca o zaman büyük balık alınabilir....
Bul
Boiliyi bildiğimiz usulde kancaya mı takıyoruz yoksa farklı bir yöntemmi uyguluyoruz?
Bul
Ufuk hocam genelde bu şekilde takılıyor ama yinede sana kalmış..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
İçerik konusunda gözümle gördüğüm bir kaç aromadan bahsedeyim, bir gölde sazan yakalayanlar o gölü besleyen dere kenarlarında bol bulunan kızılcık meyvesini ezerek katıyorlardı bir diğeride dut ağaçlarının bol bulunduğu bir ırmakta hamura dut karıştırıyorlardı. Her ikisininde yaptığı hamurda ortak olan diğer bir maddede balığın bulunduğu göl ve derenin çamurundan bir parçaydı.
Tabi bu benim tecrübe ettiğim bir olay değildir sadece oradaki balıkçıları gözlemlemem ve ne kullandıklarını sormam sonucudur.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
bağlama olarak iğne ile boiliyi ortasından delin ipi bağlayın boiliye sağlam bi şekilde ip yumşak ve ince olsun ve kösteğe iğne bağlar gibi bağlayın boilinin iipini 5 cm olucak şekilde en fazla en azda iğnenin hemen arkasına gelcek kadar 1cm olcak şekilde ayarlayıp atabilirsinizde fotograf makinası olsa tam olarak resimli olarak gösterebilirdim aslında
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Ufuk hocam genelde bu şekilde takılıyor ama yinede sana kalmış..

Teşekkürler Ahmet.Foto gayet açıklayıcı.Alkis
Boilinin albenisi oldukça iyi.Sazanlar kolay alışır buna.Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  boili yapımı araphüso26 50 15,886 18-10-2010, 20:55
Son Yorum: Hamido
  iğneye boili veya mısır takma şekli than58 21 9,684 04-12-2006, 00:52
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi