23-06-2009, 23:11
Bugün saolsun Orhan abi(orhanekmekçi), büroma ziyarete geldi.
Bol sohbet muhabbet ettik. Uzun zamandır sohbetini etiğimiz Mapsend derinlik haritasını ona verecektim. Bu vesile ile Mapsend işini de hallettik.
Buradan yakaladığı kalamarlara bayıldığımı söylemiştim. Ben de istiyorum dediğimde “sana ayırıyorum tabii” diyerek konuşuyorduk. İşin esprisindeydim. Ama saolsun çok büyük bir incelik yapıp beni mahçup etti. Elinde hem de temizlenmiş olarak bir torba kalamarla gelmiş. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Akşam validelerde aynen gömüldüler.
Beş kişi afiyetle yedik.
Tüm ailenin selamını ve teşekkürünü iletiyorum sana Orhan abicim.
Tekrar saolasın.

Kürekle çektiği teknesi ile böyle avlar herkesin harcı değil. Büyük kalamarcı olarak ilan ediyorum Orhan abimi. Hatta büyük balıkçı desek daha doğru olur.

Buradan yakaladığı kalamarlara bayıldığımı söylemiştim. Ben de istiyorum dediğimde “sana ayırıyorum tabii” diyerek konuşuyorduk. İşin esprisindeydim. Ama saolsun çok büyük bir incelik yapıp beni mahçup etti. Elinde hem de temizlenmiş olarak bir torba kalamarla gelmiş. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

Akşam validelerde aynen gömüldüler.

Kürekle çektiği teknesi ile böyle avlar herkesin harcı değil. Büyük kalamarcı olarak ilan ediyorum Orhan abimi. Hatta büyük balıkçı desek daha doğru olur.

İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...