Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Büyük kalamarcı Orhan Abi
Bugün saolsun Orhan abi(orhanekmekçi), büroma ziyarete geldi.Gulumse Bol sohbet muhabbet ettik. Uzun zamandır sohbetini etiğimiz Mapsend derinlik haritasını ona verecektim. Bu vesile ile Mapsend işini de hallettik.
Buradan yakaladığı kalamarlara bayıldığımı söylemiştim. Ben de istiyorum dediğimde “sana ayırıyorum tabii” diyerek konuşuyorduk. İşin esprisindeydim. Ama saolsun çok büyük bir incelik yapıp beni mahçup etti. Elinde hem de temizlenmiş olarak bir torba kalamarla gelmiş. Kendisine çok teşekkür ediyorum.Alkis
Akşam validelerde aynen gömüldüler.Siyirdim Beş kişi afiyetle yedik.78 Tüm ailenin selamını ve teşekkürünü iletiyorum sana Orhan abicim.Supers Tekrar saolasın.AlkisSeerf
Kürekle çektiği teknesi ile böyle avlar herkesin harcı değil. Büyük kalamarcı olarak ilan ediyorum Orhan abimi. Hatta büyük balıkçı desek daha doğru olur.Alkis

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
afiyet olsun bahadır çok güzel görünüyor .orhan abime teşekkürler.SeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
OOOOfff offTongue
Gece gece bu yapılırmı şimdi kalamarmı arayacağız yarın Siyirdim
Afiyet olsun. Wink
Bul
afiyet bal şeker olsun BoboBoboBobo
gende yayın yiyecem bu hafta Bobo
Bul
Bahadır abi, afiyet şeker olsunSeerf muhteşem görünüyorlar.

Orhan abinin balıkçılığını anlatacak kelime henüz icat olmadığı için şimdilik büyük balıkçı yakıştırmasına katılıyorum AlkisAlkisAlkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Afiyetler meslektaşım Seerf Orhan kaptanada büyük kalamarcı sıfatı yakışır 76
Bul
afiyet olsun....BahadirSeerf
bende BUYUK BALIKCI[SIZE=2] sifatina hemfikirimAlkisAlkisAlkis[/SIZE]
Bul
Alleyküm Selam Bahadır.Evdeki büyüklerinizinde beğenmesine sevindim afiyet olsunSeerfBende Mapsend için teşekkür ederimGulumse
Bornova - izmir
Bul
bahriyeli yazdı:afiyet olsun bahadır çok güzel görünüyor .orhan abime teşekkürler.
Abi çok teşekkürler. Ben de Orhan abiye teşekkür ediyorum.
balıkoltası yazdı:OOOOfff off
Gece gece bu yapılırmı şimdi kalamarmı arayacağız yarın Siyirdim
Afiyet olsun.
Saolasın Birol.Haklısın, bu saatte hoş olmadı amaSiyirdimİnan enfesti
balıkcı uğur yazdı:afiyet bal şeker olsun
gende yayın yiyecem bu hafta Bobo
Teşekkürler Uğur.Sana da yayınlar afiyet olsun.Seerf
MaVrUşGiL yazdı:Bahadır abi, afiyet şeker olsun muhteşem görünüyorlar.

Orhan abinin balıkçılığını anlatacak kelime henüz icat olmadığı için şimdilik büyük balıkçı yakıştırmasına katılıyorum Alkis
Saol Serkan kalamarlar çok lezizdi.Seerf
mariner8 yazdı:Afiyetler meslektaşım Orhan kaptanada büyük kalamarcı sıfatı yakışır
Ahmet abi teşekkür ederim.Orhan abi gerçekten iyi işler çıkarıyorSeerf
Albatros-gr yazdı:afiyet olsun....BahadirSeerf
bende BUYUK BALIKCI[SIZE=2] sifatina hemfikirim[/SIZE]
Saolasın Faruk abi. Aynen abicim.
Bu arada senin ahtapotun bacağını görmedik daha.Meslektaş abim getirmedi mi yoksaSiyirdim
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
orhanekmekci yazdı:Alleyküm Selam Bahadır.Evdeki büyüklerinizinde beğenmesine sevindim afiyet olsunSeerfBende Mapsend için teşekkür ederimGulumse

Orhan abicim gördüğün gibi afiyetle yedik sayende.Alkis Bu arada herkes teşekkürlerimizi size iletmemi özellikle istedi.AlkisSeerfBalığa elini sürmeyen eşim bile kalamarları afiyetle yedi.Başıma iş çıktı anlayacağın, artık kalamar yakalamak zorundayımSiyirdim
Tekrar çok teşekkürler AlkisSeerf

Bu arada Mapsend'in yüklemesinde herhangi bir sorun alursa çekinmeden arayın, yardımcı olmaya çalışırım.

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  dünyanın en büyük deniz akvaryumları sirenia 9 4,059 18-10-2011, 17:24
Son Yorum: muratt
  BÜyÜk patron erdek'te...!!!! bucalıfikret 5 1,847 17-05-2010, 11:30
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  BÜyÜk reİs anisina fish or die 24 4,444 10-02-2010, 21:01
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  METEOR Orhan Güler'e aygroup 1 1,312 13-07-2009, 22:55
Son Yorum: meteor
  Sizlerle paylaşmak istediğim 2 büyük sevincim var alperburdur 41 5,731 11-06-2009, 09:49
Son Yorum: fish or die
  büyük balık yalova tatar 136 13,700 18-01-2009, 13:31
Son Yorum: alperburdur
  Greenpeace Küçük Balık yoksa Büyük Balık da Yok!_2 Lapsetur 3 2,672 16-01-2008, 17:47
Son Yorum: SerenaY66
  kaçan balık neden büyük olur baz 9 2,696 09-10-2007, 18:16
Son Yorum: Ege

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi