Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
METEOR Orhan Güler'e
Değerli Kardeşim Orhan...

Benim Çanakkele'nin Alabalıkları başlığında açtığım konuda ,Araphüso benden sayı hakkında (haklı olarak) bir açıklama istediği zaman ,Senin yazmış olduğun...

Ahmet abi yasal miktarlarda avlandığını belirtti raporunda, tuttukları balıkların çok olduğunu düşünen arkadaşların ( eğer bulabilirler ise) alabalık avına çıkmalarını tavsiye ederim.. (umarım bulamazlar) Smile

Mesajın konunu harareti ile arada kaynadı.Ben bilahare Nihat'ın beni uyarmış olduğunu yazarak gerekli açıklamayı yaptım.

Eksik kalan bir noktayı tamamlamak için de bu yazıyı yazma gereği hasıl olmuştur.

Benim söylediğim sözlerin samimi olduğuna gönülden inanarak (herkese karşı) beni savunduğun ve destek olduğun için çok teşekkür ederim.

Sevgilerimle Orhan Kardeşim...
Bul
İyi akşamlar,

Ahmet abi, o mesajımda sizi savundum, çünkü ;
mesajı ilk okuduğumda limitler dahilinde yazdığınızı gördüm ve sevgili Araphüso ,(Hüseyin) arkadaşımızın mesajının ardından yazma ihtiyacı hissettim. sizin bugüne kadar forumdaki doğaya katkılarınızı gördüğüm ve inandığım için tereddüt etmeden yazdım mesajımı. yazdıklarınız için bende size teşekkür ederim Ahmet abi.

ayrıca o mesajımda Hüseyin'den alıntı yaparak yazdım fakat, bu ona karşı bir cevap niteliğinde değildi. Hüseyin'inde yazdığı gibi forumu okuyan bize yabancı arkadaşlarımızın yanlış anlamasına engel olmak amacı ile yazılmıştı , bende bir kaç sefer alabalık avına çıktığım için zor olduğunu gördüm ve o maksatla yazdım. umarım kimseyi küstürmemişimdir.

iyi akşamlar,
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Büyük kalamarcı Orhan Abi Bahadır Sarıca 41 6,752 26-06-2009, 22:32
Son Yorum: doktor

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi