Cuma ( 5 Haziran ) günü saat 18,30 gibi İmaret limanından arkadaşım Sadık ile balığa çıktık, İlk önce sirti yaptık , Sadık 6 cm lik ben 9 cmlik sahte balıcık kullandık, Üç tane sinagrit palazı yakaladık , benim sirtiye güzel bir vuruş oldu ama birkaç saniye sonra boşandı ,ne yapalım kısmette yokmuş
Gün batarken meramıza demir attık ve yemli balıkçılığımıza başladık ,hava çok güzeldi sakin ve mehtaplı bir geceydi , ilk karagözü ben tuttum , baştan Sadık arkadaşım bede ne uğursuzluk var diye biraz yakındı ama ne zaman başladı o da tuttmaya keyfi yerine geldi , çok güzel keyifli balıkçılık yaptık
Yem taze mamun 200 adet
İğneler No 4 ve 5 çapraz beyaz
Herkeze bizim gibi hatta daha iyi ve bol balıkçılıklar dilerim
Çok güzel balıklar almışsınız Abi , tebrikler Afiyet şeker olsun
Abi bir sorum olacak : Geçenlerde balıkhanedeki bir arkadaş Şuna denilen bir sivriburun karagöz çeşidine Yunanların bayıldığını söyledi.Doğru mudur ?
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Sevgili meslektaş abim, gene güzel balıkçılık ve güzel sonuçlar.
Yanyana avlarda diğeri yakamayınca yakalayan da üzülüyor.En azından bende öyle oluyor.Hepbirlikte yakalayınca daha bir keyifli oluyor.Sizde de beraber olunca keyifler yerine gelmiş
Karagözler bayaa iri.Tavalıkları çıkarmışsınız.Afiyet olsun, rastgele...