Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İmarete Çapari
Bu gün Çarşamba ( 6 mayıs ) saat 17,40 ta arkadaşım Yanis ile İmaret limanından sandalı alıp çapariye giderken ikimizde birer sirti saldık , gene bir vuruş almadan çapari yapacağımız yere vardık , ilk istavriti aşağı yukarı yarım saat sonra tuttukOhyandan eh hava kararınca limana çıktık , bir aileye yetecek kadar balık tutabildik o da Yanis arkadaşımın kısmetiymiş,
Bu senenin ilk çaparisini denemiş olduk ve çapari zevkini tatmış olduk
Herkeze iyi avlar 76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Arkadas sana capari baslamis haberini verirken,derinligide soylemistim..
o derinlikte mi yaptiniz.?.
iyi-iyi...tavalik cikmis..afiyet olsunSeerf
Bul
Albatros-gr yazdı:Arkadas sana capari baslamis haberini verirken,derinligide soylemistim..
o derinlikte mi yaptiniz.?.
iyi-iyi...tavalik cikmis..afiyet olsunSeerf
Teşekkür aretlik , dediğin yerde yaptık sonra daha içeri girdik ,aşağı yukarı kalamar yerine kadar gittik , aksine orada daha az çıktı 76
Bul
mariner8 yazdı:Teşekkür aretlik , dediğin yerde yaptık sonra daha içeri girdik ,aşağı yukarı kalamar yerine kadar gittik , aksine orada daha az çıktı 76
ben dedim ya sana icerde yokmus diye....
ama hep derinde daha cok vardir dusuncesi insani aldatiyor isteSnifsinf
Bul
maşallah elinize sağlık raporlar gelmeye başladı hadi hayırlısı afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:maşallah elinize sağlık raporlar gelmeye başladı hadi hayırlısı afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Sağol Fiko ,sanada rastgeleSeerf
Bul
Siyirdimabi valla tavalıklar harika bu sıralar canım çok istavrit istiyor ama buradakiler nerdeyse kokmuş afiyet olsun ahmet abim.....Alkis
faruk abi yatarken balık tutulmuyo senmi uykucu ahmet abimmi 2 seferedir balık raporu ahmet abide sen yan gelip yatıyon heraldeSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:Siyirdimabi valla tavalıklar harika bu sıralar canım çok istavrit istiyor ama buradakiler nerdeyse kokmuş afiyet olsun ahmet abim.....Alkis
faruk abi yatarken balık tutulmuyo senmi uykucu ahmet abimmi 2 seferedir balık raporu ahmet abide sen yan gelip yatıyon heraldeSiyirdim
su an kamptayim..Embarrassed
donusum muhtesem olacakSiyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:su an kamptayim..
donusum muhtesem olacakSiyirdim
nerye doğru abi tekrar uykuyamı yoksa Siyirdimsanki böyle şarkı sözleride vardıSiyirdimbi türlü dönemedi hehehehehe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:nerye doğru abi tekrar uykuyamı yoksa Siyirdimsanki böyle şarkı sözleride vardıSiyirdimbi türlü dönemedi hehehehehe
hehe..
vakti geldi mi gorursun sen....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  mudanya çapari avı bahriyeli 12 2,781 13-09-2012, 21:45
Son Yorum: yalova tatar
  Marmara Adasında sabah suyunda çapari bir başkadır.. xfisher 25 3,472 12-07-2012, 16:45
Son Yorum: xfisher
  Burgazada'da akşam suyunda çapari.. Lakerda 47 4,992 12-07-2012, 13:36
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Palamut ..İstanbul Boğazındada kıyıdan çapari H.A.R.U.N 59 10,071 19-10-2009, 17:02
Son Yorum: tepeli35
  İmarete kırmızılara devam mariner8 29 3,767 08-10-2009, 20:58
Son Yorum: Can ARSLAN
  28-9-2009 İmarete ilk kalamarlarımız mariner8 28 4,151 30-09-2009, 16:13
Son Yorum: fotokopici
  meşe tarafında çapari naxos 5 29 3,468 07-08-2009, 00:21
Son Yorum: aygroup
  İmarete sinagrit palazı mariner8 21 3,888 08-06-2009, 09:28
Son Yorum: fish or die
  Çinekop Raporu / 09.11.2006 / Yemli,Çapari, Rapala balıkoltası 12 4,003 24-11-2006, 20:18
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi