Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba Arkadaşlar
Öncelikle sizlerin emek verip meydana getirmiş olduğunuz konuları ufak bir hatam yüzünden katbetmiş olmamızdan dolayı hepinizden özür dilerim.

Şuan tekrar siteyi kurduk fakat içinizde onca emeğin kaybedilmesinden dolayı bir burukluk olduğunu biliyorum bundan dolayıda çok üzgünüm.

Sizlerden ricam daha önce eklemiş olduğunuz konuları tekrar eklemenizdir bu biraz zaman alacaktır biliyorum fakat zamanın önemi yok önemli olan bilgilerdir.

Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum
Bul
Geçmiş olsun oktay. Üzücü bir olay. Ama en azından MySql ile oynanmayacağını anladın Dribble Hehe. Şaka bir yana güzel bir site olmuş. Ellerine sağlık Redface
Bul
Teşekkürler Atakan. Senin tavsiyenle bu BB yi buldum. Ayrıca Sql'de sade Tabloları almışı Structure almamışım ondan gümledim. Hehe dilimyandı sütten şimdi structure'ı üfleyerek içiyom
Bul
hayırlı olsun Oktay abi.Atakan abi seni burada görmek çok güzel
SAYGILAR
Bul
Hoşgeldin hehe Türkonline'ın tüm tayfalarını topluyorum
Bul
Olmuş artık abi canın sağolsun, tekrardan o yazılar yazılır.
Sıkma canını oktay abi...

Saygılarımla....
Bul
ellerine saglık kaptan her ne kadar tanışmıyorsak ta bundan sonra basarılar dilerim ellerine saglık sohpet ortamı da yaratsan fena olmaz saygılarımla.bu arada resimleri direk yüklemek için ne yapmam lazım bulamadım bitürlü...
Bul
Teşekkürler.

Burası Sohbet yerimizdir http://www.amatorbalikci.net/forumdisplay.php?fid=79 fakat aklınızda başka firkir varsa yazın ona göre yeni bölümler açalım.

Resim eklemek için;

Eğer mevcut bir konunun altına resim ekliyecekseniz "YENİ CEVAP" Yeni konu açop resim'i oraya ekliyecekseniz "YENİ KONU" yu tıklayın.

Çıkan ekranda Mesaj yazılan bölümün altında "Yeni Eklenti:" vardır "Gözat" ı tıklayın ve resim'i seçin sonra "Eklenti Ekle" yi tıklayın belli bir süre sonra resim eklenecektir ve resim'in ismini göreceksiniz Sonra "Mesaja Ekle" yi tıklıyacaksınız.

Mesaj bölümünde Böyle birşey çıkacak Örnek : [attachment=3] ve bunun bir üst satırına ufak bir açıklama yazarak "Cevap Yaz" ı tıklayın.

Resmi eklemiş olacaksınız.
Bul
kamil abi yazılabilecek her yere yazdım ...abi okursan bi msn ye gelirmisin rica etsem.....
Bul
ELININE SAGLIK ,WEB SAYFASI GUZEL OLMUS.GENELDE NETE BAGLANDIGIMDA ILK ACTIGIM WEB BURASI.UYE ARKADASLARDAN BIRAZ DAHA SIK YAZISMA YAPSAK FENA OLMAZ DERIM.BUTUN BALIKCI DOSTLARA RAS GELE BUYUK BALIK BENIM OLTAYA GELE SAYGILAR...........
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  izmirli arkadaşlar yalova tatar 98 10,781 16-09-2011, 12:28
Son Yorum: yycolak
  Merhaba arkadaşlar.. aygroup 18 3,364 15-08-2010, 18:36
Son Yorum: bahriyeli
  Arkadaşlar Halen Bu konulara Dikkat Edilmiyor Lapsetur 21 7,181 15-08-2010, 17:28
Son Yorum: yycolak
  herkese merhaba istavritci 16 2,717 12-02-2010, 16:53
Son Yorum: gobekbalığı
  bütün arkadaşlar davetlidir... kaya 19 2,976 05-07-2009, 21:49
Son Yorum: uzman42
  arkadaşlar geldim ve gidiyorum instinct 24 4,568 30-05-2008, 19:48
Son Yorum: aahmet
  askerlik yerim belli oldu arkadaşlar instinct 33 5,520 15-04-2008, 16:50
Son Yorum: orhanekmekci
  arkadaslar 03afyok 7 2,095 17-12-2006, 18:18
Son Yorum: Avcı Altan
  Internet Explorer Kullanan Arkadaşlar Lapsetur 21 5,135 17-10-2006, 11:13