Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Internet Explorer Kullanan Arkadaşlar
Hızlı düzenleme yapakerken hem karakter hatası hemde program hatası oluşmakta bunun çözümü için lütfen aşağıdaki programı indirin ve bilgisatarınıza kurun

Desteklediği : Windows 2000 Service Pack 4; Windows Server 2003; Windows Server 2003 Service Pack 1; Windows XP Service Pack 1; Windows XP Service Pack 2

T I K L A İndir
Bul
Tesekkürler..
Bul
turkish secenegi yokki oktay
Bul
teeşekkürler oktay abicim
Bul
burak imzana takıldım ben kusura bakma ama ne kadar becerikli olursan ol bazen şansı iyi olan tutar balıgı 30 tekne arasında babasıyla ilk defa çıkmış adamın 5 kg lık levregi 60 numara misinayla lüfer çeker gibi ellerini kese kese çektigine şahit oldum ben veya 30 tekne içinde çogu iyi balıkçı eve balıksız dönerken 3-5 aylık balıkçılar eli kolu eve döndüklerini gördüm ben kısacası balıkta tecrübe 1. sırada kısmet ikinci sırada ama şans da 3. sıradadır bence saygılar
Bul
Kurdum ama ne olduğunu anlamadım
Bul
illaki abicim sonuna kadar haklısın ama ben beceri derken olta düzenegi yem secimi gibi konuları göstermek istedim tabiki senin bilgin benden cok sen benden daha ii bilirsin Wink zaten imza da belirttim sans ta olmadan olmaz dedim abi kusurruma bakma Smile
Bul
slm oktay abi hemşehrimişiz ya
abi ben 3 yıldır amatör balık işiyle uğraşıyorum yani henüz acemi sayılırım ama her günde balığa çıkarım yaz yada kış balık olsun yada olmasın farketmez
abi sen yaş ve tecrübe itibariylede büyüğümüz olarak öncelik etsende şu bizim malzemeleri(makina,kamış,kurşun,iğne vs )ucuza temin etme işimize bi çıkar yol bulsak birde lüferin tanesini çanakkalede 3- 4 YTL ye alıyorlar istanbulda 7 ila 12 YTL arasında (haberlerde söyledi) gerçi bayramdan sonra fiyatı artar ama bu sorunlara bi çözüm yolu bulsak
Bul
kadirkesen yazdı:slm oktay abi hemşehrimişiz ya
abi ben 3 yıldır amatör balık işiyle uğraşıyorum yani henüz acemi sayılırım ama her günde balığa çıkarım yaz yada kış balık olsun yada olmasın farketmez
abi sen yaş ve tecrübe itibariylede büyüğümüz olarak öncelik etsende şu bizim malzemeleri(makina,kamış,kurşun,iğne vs )ucuza temin etme işimize bi çıkar yol bulsak birde lüferin tanesini çanakkalede 3- 4 YTL ye alıyorlar istanbulda 7 ila 12 YTL arasında (haberlerde söyledi) gerçi bayramdan sonra fiyatı artar ama bu sorunlara bi çözüm yolu bulsak

Reklam gibi olmasın fakat Kilitbahir Motorlarının oradaki Balık malzeme satan yerden ben sürekli alış veriş yaparım şuan benim için en uygun fiyatlı orası.

Eğer Fiber kamış alacaksan orada 12-15 YTL arası eğer Karbon kamış alacaksan 30 YTL'den başlıyor motor olarakda ekonomik olsun dersen 2 bilyeli almalısın.

Lüfer konusuna gelince ne diyim şimdi bilemiyorum. Kilosu Cuma pazarının orada 20 -25 YTL'ye satılıyor
Bul
İlk mesajıma resim ekledim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  izmirli arkadaşlar yalova tatar 98 10,783 16-09-2011, 12:28
Son Yorum: yycolak
  Merhaba arkadaşlar.. aygroup 18 3,364 15-08-2010, 18:36
Son Yorum: bahriyeli
  Arkadaşlar Halen Bu konulara Dikkat Edilmiyor Lapsetur 21 7,181 15-08-2010, 17:28
Son Yorum: yycolak
  bütün arkadaşlar davetlidir... kaya 19 2,976 05-07-2009, 21:49
Son Yorum: uzman42
  arkadaşlar geldim ve gidiyorum instinct 24 4,568 30-05-2008, 19:48
Son Yorum: aahmet
  askerlik yerim belli oldu arkadaşlar instinct 33 5,520 15-04-2008, 16:50
Son Yorum: orhanekmekci
  arkadaslar 03afyok 7 2,095 17-12-2006, 18:18
Son Yorum: Avcı Altan
  Merhaba Arkadaşlar Lapsetur 11 5,023 16-09-2006, 12:03
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü: