Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eskına ve gelıncıkler
gecen aksam aldım oltayı coktan berıdır yat lımanı kayalıklara gıtmemıstım bı pakette boru kurdu samandırayı suya bıraktım saat 8.5 arası bıadet aldım sonrası gelıncıkler gelmeye basladı ıkıncı dıp oltasınıda attım aradan bı zaman sonra dıp oltasının yemıne bakayım derken bı baktım ağırlık poset zannettım bıde baktımkı kalkan balığı denk geldı cok sevındım attık torbaya demekkı sanslı gunumdeymısım cumleten tum arkadaslarada bol balık avları rastgele

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
harun abi güzel av diye ben buna derim,maşallah harika olmuş afiyetle kızartıp yersin artık afiyet olsun rastgele Alkis
Bul
Harun...cok guzel bir av olmus..tebriklerAlkis
afiyet olsunAlkis
kalkan ve eskinalar cok guzelAlkis
diger 3 baligi cikartamadim,tas baligi mi onlar...bizim burada yok herhalde
Bul
Albatros-gr yazdı:Harun...cok guzel bir av olmus..tebriklerAlkis
afiyet olsunAlkis
kalkan ve eskinalar cok guzelAlkis
diger 3 baligi cikartamadim,tas baligi mi onlar...bizim burada yok herhalde
bızım burda gelıncık derler cok lezzetlıdır bıde bız burda bu gelıncığının ufak boyunu levreğe atarız tek kanca ağzından veya sırtından takıp levrek bunlara bayılıyor cokda yakaladık ama fotoraflayamadık zamanında tesekkur ederım bol avlar
Bul
LeVrEkCi yazdı:harun abi güzel av diye ben buna derim,maşallah harika olmuş afiyetle kızartıp yersin artık afiyet olsun rastgele Alkis
nıhat reıs bu balıklarla mayıs ayı ayın avcısı raporlarına nasıl gonderıcem bılemedım bıde bu yakaladığım balıklarla gırebılırmıyım sımdıden tesekkurler
Bul
Maşallah,Harun kalkan,eşkina iyi bir av gecesi geçirmişsin.Bereketli afiyet olsunAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Maşallah,Harun kalkan,eşkina iyi bir av gecesi geçirmişsin.Bereketli afiyet olsunAlkisSeerf
saol orhan abı senede bı sans bızede guldu herseyın bası kısmet hepımıze rastgelsın
Bul
Harun Bey tebriklerAlkisEşkinaların yanına kalkan da yakışmış.Afiyet olsun. Rastgele...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
bereketli olsun bu gelincik balığını nasıl pişiriyorsun abi özelbir tarzıvarmı yoksa tavamı yapıyorsun ben çiflikköy sahilinde avlanıyorum tavasını yaptım pek lezzetli gelmedibana Alkis
Bul
bereketli olsun harun abi afiyet olsun rastgele.Alkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  acil eşkina taşı LeVrEkCi 1 1,188 20-10-2013, 23:21
Son Yorum: SpinAvcısı
  eşkina taşı yardım ANTALYALI07 6 1,484 23-11-2012, 20:06
Son Yorum: ALTAYLI
  eşkina taşı ihtiyaç var LeVrEkCi 16 3,304 09-12-2009, 16:31
Son Yorum: Zıpkıncı