Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eşkina taşı ihtiyaç var
arkadaşlar sevdiğim bir abim 2 gündür taş agrısından hastanelerde dolaşıyor eşkina taşı olanlar kargo ile bana gönderebilirlerse memnun olurum.
teşekkürler.
Bul
Dostum bende var ben sana göndereyim.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Arkadaşına geçmiş olsun acil şifalar Nihat.Doktor yetişti bile bak.İnşallah faydasını görür..
Bul
Çok büyük geçmiş olsun, Affet eren yetişti imdada..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
doktor Gulumse ciddi doktor oldun şimdi bak Seerf,
dostum adresi özelden gönderiyorum sana zahmet ödemesi benim tarafıma olacak şekilde kargoya verirmisin.teşekkürler arkadaşlar.
Bul
Dostum faydamız dokunacaksa ne mutlu bana bende böbrek taşı rahatsızlığını geçirdim ben kendi üzerimde kullandım faydasını gördüm ama taşlar çeşitli oluyorlar kimi böbrek taşına eşkina taşı da etki etmiyormuş bendeki böbrek taşları 10-15 mm arası idi rahatça düşürdüm fazla büyük ise arkadaşının taşları doktor a gitsin eşkina taşıda şifa vermeye bilir inşallah faydasını görür arkadaşın.Affet
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
LeVrEkCi yazdı:arkadaşlar sevdiğim bir abim 2 gündür taş agrısından hastanelerde dolaşıyor eşkina taşı olanlar kargo ile bana gönderebilirlerse memnun olurum.
teşekkürler.

Nihat geçmiş olsun inanki üç gün önce bu taş olayının sohbetini yapıyorduk arkadaşım biriktirmiş bir küçük kavonoz onlarıda bayramda babam istedi dedi ona vermiş öyle gitti onlar umarımki diğer üyelerimizde muhakkak çıkar.

Birde benim yakınımda böbrek taşına iyi gelen bir su var bu suyun çok faydası var kullananları ve faydasını görenleri tavsiye ettiği bir su birde bundan kullansa iyi olur kanaatındayım.Affet
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Bul
HAŞİM77 yazdı:Nihat geçmiş olsun inanki üç gün önce bu taş olayının sohbetini yapıyorduk arkadaşım biriktirmiş bir küçük kavonoz onlarıda bayramda babam istedi dedi ona vermiş öyle gitti onlar umarımki diğer üyelerimizde muhakkak çıkar.

Birde benim yakınımda böbrek taşına iyi gelen bir su var bu suyun çok faydası var kullananları ve faydasını görenleri tavsiye ettiği bir su birde bundan kullansa iyi olur kanaatındayım.Affet
haşim abi sudan bahsederim isterse sana ulaşırım teşekkürler Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:haşim abi sudan bahsederim isterse sana ulaşırım teşekkürler Gulumse
Bu su gerçekten önemli istanbula kargoyla kabul etmiyorlar ama gerçekten iyi bir su eğer ihtiyaç olursa bir şekilde çözeriz sıkıntı olmaz bilginiz olsun.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  acil eşkina taşı LeVrEkCi 1 1,187 20-10-2013, 23:21
Son Yorum: SpinAvcısı
  eşkina taşı yardım ANTALYALI07 6 1,483 23-11-2012, 20:06
Son Yorum: ALTAYLI
  eşkina başaladımı marmarada atilla206 2 1,468 29-05-2009, 17:51
Son Yorum: Lakerda
  eskına ve gelıncıkler harun77 38 5,051 26-05-2009, 18:22
Son Yorum: harun77