arkadaşlar muratla (fish or die) bir süredir Türkiye organizasyonunu konuşuyoruz yapalımmı yapmayalımmı yaparsak nerede yapalım ne zaman yapalım gibi tartışıyorduk.
en son konuşmamızda haziran başı okullar kapanmadan yani tatil yerlerine göç olmadan kalabalıklaşmadan ama havalarda sıcakken yapalım dedik.
şimdi 1. si bir anketle yapıp yapmayalımı konuşalım eger yapacaksak nerede yapalım kısmını ayrıca oylarız,ama bence erdekte yapılsın çünkü geçen sene içimizde kaldı bunun suçlusu hatalısı tartışmaları yapıldı ama bence bunun hatalısı bendim çünkü her ne olursa olsun alınmış karar değiştirilmemeliydi son sözü ben söyleyebilir değiştirmeyebilirdim.
bu sene bence haziran başında erdekte yücelin ve erdekli üye dostlarımızında yardımıyla güzel bir organizasyon yapalım.
ankete gelecek cevaplar doğrultusunda bu konuya agırlık vereceğiz.eger katılım yüksek olursa bu organizasyonun işlemlerine görüşmelerine başlayacağız.
lütfen ankete katılan ismini yazdıranlar mümkün oldugunca kesin katılabilecekse isim yazdırsınlar.katılırım kısmını işaretlesinler.
teşekkürler.
katılım listesi
-------------
1--levrekci-------------------istanbul
2--araphüso26---------------eskişehir
3-uzun_ahmet----------------eskişehir
4-fish or die------------------izmir
5-göbekbalığı-----------------eskişehir
6-karatez--------------------eskişehir
7-yalova tatar----------------yalova
8-rusan-----------------------istanbul
9-turankoylu------------------erdek
10-erdekli yücel---------------erdek
11-bucalı fikret----------------izmir
12-bucalı----------------------izmir
13-b.kral----------------------izmir
14-blue e zaire----------------izmir+2 arkadaşı
15-aahmet--------------------istanbul
16-murkican ------------------sakarya
17-izmirli erdal ve eşi----------izmir
18-
en son konuşmamızda haziran başı okullar kapanmadan yani tatil yerlerine göç olmadan kalabalıklaşmadan ama havalarda sıcakken yapalım dedik.
şimdi 1. si bir anketle yapıp yapmayalımı konuşalım eger yapacaksak nerede yapalım kısmını ayrıca oylarız,ama bence erdekte yapılsın çünkü geçen sene içimizde kaldı bunun suçlusu hatalısı tartışmaları yapıldı ama bence bunun hatalısı bendim çünkü her ne olursa olsun alınmış karar değiştirilmemeliydi son sözü ben söyleyebilir değiştirmeyebilirdim.
bu sene bence haziran başında erdekte yücelin ve erdekli üye dostlarımızında yardımıyla güzel bir organizasyon yapalım.
ankete gelecek cevaplar doğrultusunda bu konuya agırlık vereceğiz.eger katılım yüksek olursa bu organizasyonun işlemlerine görüşmelerine başlayacağız.
lütfen ankete katılan ismini yazdıranlar mümkün oldugunca kesin katılabilecekse isim yazdırsınlar.katılırım kısmını işaretlesinler.
teşekkürler.
katılım listesi
-------------
1--levrekci-------------------istanbul
2--araphüso26---------------eskişehir
3-uzun_ahmet----------------eskişehir
4-fish or die------------------izmir
5-göbekbalığı-----------------eskişehir
6-karatez--------------------eskişehir
7-yalova tatar----------------yalova
8-rusan-----------------------istanbul
9-turankoylu------------------erdek