21-06-2012, 12:36
katılımcılar
1-fish or die
2-fish or die misafir 1
3-fish or die misafir 2
4-altaylı
5-bahadır sarıca
6-bucalı fikret
7-denis17
8-tahsin mersin
Sabah 10.30 güzelbahçe de buluşuyoruz
Kahvaltı yapıp ardından 11 de yola koyuluyoruz ,
11.30 - 11,45 gibi tekneye varıyoruz. 12 gibi denize açılıyuoruz duruma göre dönüşümüzü 8-9 gibi yapıyoruz.
Gidiş programı : ben ve iki arkadaşım bucadan fiko abiyi alıp geçiyoruz , ercan abi bahadır abi ve tahsin abi de bornovada gelecek olan deniz de bornova da üçü beraber yola çıkıyor .
Yem : narlıdere de yılmaz kardeşimden 400 sülünez ve biraz boru kurdu ayırtıyorum.geçerken alıyorum.
bizim yemler
: mangal buz teknede mevcut bende mangala atacağımız tavuk vs nevaleyi ve birazda meze işini hallediyorum , biraz meze katkısı yada ekstra birşeyler herkes getirebilir. herkes ne içecekse kendisi ayarlıyor.
eklemek isteyen şöyle ya da böyle olsun daha iyi olur denecek bir nokta var ise beraberce değerlendiriyoruz
1-fish or die
2-fish or die misafir 1
3-fish or die misafir 2
4-altaylı
5-bahadır sarıca
6-bucalı fikret
7-denis17
8-tahsin mersin
Sabah 10.30 güzelbahçe de buluşuyoruz
Kahvaltı yapıp ardından 11 de yola koyuluyoruz ,
11.30 - 11,45 gibi tekneye varıyoruz. 12 gibi denize açılıyuoruz duruma göre dönüşümüzü 8-9 gibi yapıyoruz.
Gidiş programı : ben ve iki arkadaşım bucadan fiko abiyi alıp geçiyoruz , ercan abi bahadır abi ve tahsin abi de bornovada gelecek olan deniz de bornova da üçü beraber yola çıkıyor .
Yem : narlıdere de yılmaz kardeşimden 400 sülünez ve biraz boru kurdu ayırtıyorum.geçerken alıyorum.
bizim yemler
![Siyirdim Siyirdim](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/siyirdim.gif)
eklemek isteyen şöyle ya da böyle olsun daha iyi olur denecek bir nokta var ise beraberce değerlendiriyoruz
![Seerf Seerf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/seerf.gif)
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.