bugün izinliydim sabah 06.30da koprudeydim hafta içi diye boıştur dedim ama yer bulamadım oturdum biyere bekledim bi çay aldım yudumlarken bırı cıktı ve hemen dalış yaptım çapri ile ve yemli istavrit alıyorlardı bogaza bakan taraf karakoy yanı yer ama çinekop yoktu çinekop enteresen ama sadece boğaza bakan tarafın yeni cami tarafında çıkıyordu iki üç istavrit aldım rahat durmadım yeni cami tarafına katdım yer tabi rica ettim sıkıştım bi araya çinekop vardı almaya başlamıştımki yağmur ama ne yağmur rahat vermıyordu durdu duracak derken ayaklar su içinde kaldı acele ile yanlış ayakkabı giymiştim yağmurluk sağla alt üsttü ama aykalar buruşmuştu ıslakklıktanm yağmur aman vermıyordu cok fena da rüzgardanmı ne baş ağrısıda yapınca hadiiii dedim eve eve zor attım kendimi uyudum biraz ama hala başım ağrıyor migren türü bi ağrı bu fena allahtan resimleri sabah yağmur yokken çekmiştim bol bol manzara yağmur zamannı çatı gibiiydim üzerimden akan yağmurluktan süzülen sularla 5 dönüm tarla sulanırdı))
yer : galata boğaza bakan taraf yeni cami mevki
takım 3.lü çinekop mantarsız
balık dipdee
hava : cok fena cokkkkkkkkkkkk
Tebrikler Bekir.Balıktan önce azmini alkışlıyorumyinede şartları fazla zorlamamak gerek diyorum,önce sağlık sanada geçmiş olsun.olumsuzluklara inat tavalığıda çıkarmışsın afiyet olsun.