Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kulelİ 01/03/2009 İstavrİt
sabah 5.00 gibi erola abi beni evden aldı..saygıdeğer usta balıkçı terzi osman amcamızı almak içinde çekmeköye gittik.onuda aldıktan sonra kuleliye doğru hareket ettik..çekmeköyden 1 km sonra ağaçlık bir bölgede arabanın hafif bir yalpa yaptığını hissettik,erol abiye sordum ne oldu diye herhalde yoldaki hafif yükseltiden oldu dedi ve bi baktık yaklaşık 100mt ileride araçlar durmuş,yoğun sayılacak derecede bir siste vardı..erol abi iyice yavaşladı.bir baktık 3-4 araba birbirine girmiş yemin ediyorum yol cam gibi..ortalık karışmıştı yaralılar vardı.duramadık yavaş yavaş ilerledik arabanın kaydığını hissettik ve yolumuza devamettik.eğer biraz daha hızımız fazla olsa şu satırları yazamıyor olabilirdim.Allah korudu derin bir oh çektik..sadece o bölge buzlanmıştı..yaklaşık 200-300mt gibi bir mesafe..nerdeyse balık aşkından canımızdan oluyorduk dedik ve yola devam ettik.saat 06.30 gibi kuleliye geldik,in cin top oynuyor.takımları hazırladık ve günün ağarmasıyla balık almaya başladık. 10lu 15li 5li balık alaraktan yeteri miktarda balığımızı aldık.sabah su çarşaf gibi idi 100 grla başladık.öğlene doğru 125gr olarak devam ettik..kalabalık bir ortamdı takımlar çok karıştı bir ara o arada ustaların gitmesi acemilerin,olaya hakim olamsıyla gerçekleşen bir zaman dı.artık pes ettirdiler.yorulmuştuk .öğleden sonra sevgili kardeşim taner ve emmoğlu geldi.oda başladı balık almaya ama onun geldiğinde balık azalmıştı.neyseki bizim gitmemizle balığı boğmuş çokta iyi olmuş.tası tarağı topladıktan sonra tüm hasılatı arabaya yükledik ve eve dödük saat 14.30 gibi.balıklara gerekli işlemleri yaptıktan sonra dolaba attım.yarın akşam kalabalık bir misafirim var..onlara güzel salata ve istavrit yediricem doysunlar balığa..birde gelmezlerse balıklar elimde patlayacak dondurucuya koymadım çünki.olsun bakarız bir çaresine.gün biraz korkutucu başladı,sonra güzelleşti ve sonrada yordu.yarın akşam bu yorgunluğunda tadını çıkartınca olay tamam..herkese saygılar rastgele..
takım :0.25/30/12mm 18 köstekli(wmc 12 no iğneli,yeşil floşlu,simli)
kurşun:100/125gr

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Seerf
Bul
sabahları herzaman yollarda buzlanma veya ıslaklık olur allah korumuş ozan gerçekten büyük kaza atlatmışsınız geçmiş olsun.
balıklar güzel olmuş yarın akşam misafirlerinle beraber afiyet olsun size.rastgele AlkisSeerf
Bul
Bereketli olsun Ozan. Yetecek kadar balığını almışsın ne güzel. Bugün herkes balıktaydı anlaşılanSmile
Sabah 07.30 da benim avlandığım yerdede camlar buz tutmuştu. Bu ara dikkatli olmak lazım sabahları. Bizim ordada balık 13.00 gibi aniden kesti. Çinekop gelmiştir diye attık ama maalesef...
Afiyet Olsun..
Bul
Tebrikler Ozan Alkis istavritler çok şahane Alkis afiyetlerSeerf
Bul
Ozan bereketli olsun, anlaşılan misafirlerin istavrite doyacaklar, maşallah.Alkis Afiyet olsunSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Ozan herseyden evvel gecmis olsun..buz olayi cok teklikeli bir durum.Baliklara gelince ,cok guzel hazirlamissin merakla...sen misafirlere bir fotosunu gonder buradaki gibi..aksamdan gelirler..afiyet olsunSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:sabahları herzaman yollarda buzlanma veya ıslaklık olur allah korumuş ozan gerçekten büyük kaza atlatmışsınız geçmiş olsun.
balıklar güzel olmuş yarın akşam misafirlerinle beraber afiyet olsun size.rastgele AlkisSeerf
evet Allah korudu.teşekkürler aslında bugün bitiricektim işlerini ama yarına sakladım o zevki.teşekkürler..
Seerf
Bul
balikoltasi yazdı:Bereketli olsun Ozan. Yetecek kadar balığını almışsın ne güzel. Bugün herkes balıktaydı anlaşılanSmile
Sabah 07.30 da benim avlandığım yerdede camlar buz tutmuştu. Bu ara dikkatli olmak lazım sabahları. Bizim ordada balık 13.00 gibi aniden kesti. Çinekop gelmiştir diye attık ama maalesef...
Afiyet Olsun..
birol baya bir balık yakaladıktan sonra kimsenin olmadığı bir noktaya hevesle gittim deneme yapmak için.yemledim attım açığa yaklaşık yarım saat bekledim.bir vuruş alamadım.sıkıldım bıraktım istavrite devam ettim.ayrıca kuleli önünü çaça basmış durumda,çapariye normal boy çinekop alanlar oldu.2-3 tane kadar benim gördüğüm.bir kaç gün önce tekneyle eşek adası civarında palamut ve çinekopu boğmuşlar.o balığın buraya geleceğini söylüyorlar lodos değişmezse başka bir havaya dönmezse balık iner diyorlar..bilemem gelirmi gelmezmi ama lodosta yapacak gibi çaparilerde gördüğüm balıklar bunu hissettirdi.yarım gelen balıklarda oldu bu arada.sen denemeleri yap sakın bırakma peşini.bugün niyetim karaköy köprü faladı ama erol abi kanıma girince böyle oldu güzel de oldu..yemlik hamsi de almıştım oda duruyor dolapta..teşekkürler birol..saygılar..rastgele.
Seerf
Bul
mariner8 yazdı:Tebrikler Ozan Alkis istavritler çok şahane Alkis afiyetlerSeerf
teşekkürler ahmet abi saygılar...
Seerf
Bul
kasap100 yazdı:Ozan bereketli olsun, anlaşılan misafirlerin istavrite doyacaklar, maşallah.Alkis Afiyet olsunSeerf
teşekkürler bahadır abi.balıklar süper lezzetli şu zamanda..saygıalr
Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  akşam suyu istavrit yalova tatar 13 1,480 29-06-2016, 11:35
Son Yorum: Lakerda
  Kuleli/Vaniköy Civarı son durum? kaßuS 3 1,205 11-11-2014, 09:28
Son Yorum: yaser2sultan
  20.ARALIK.2009 varsak yaylasında gökkuşağı alabalık avı alperburdur 18 4,211 11-03-2013, 15:40
Son Yorum: halis07
  24.02.2013 Aliağa - Sargozlar & İstavrit Azmanları Sargoz35 22 3,225 04-03-2013, 01:09
Son Yorum: bahriyeli
  08.03.2009 SOĞANLI, ÖZKÖPRÜ SAZAN AVIMIZ(video ve resim) alperburdur 38 6,982 02-10-2012, 09:37
Son Yorum: turna
  28.07.2012 Darıca İstavrit Avı OZGUR__C 56 7,160 03-08-2012, 23:53
Son Yorum: OZGUR__C
  05/06/2011 kuleli istavrit,sardalya BALIK and OZAN 25 4,158 08-06-2011, 22:11
Son Yorum: ufuktan26
  İstavrit,Sardalya karışık ricky 16 3,217 30-05-2011, 16:37
Son Yorum: araphüso26
  kuleli de olan var mı? ya da bugun gidecek olan instinct 10 2,644 30-05-2011, 14:12
Son Yorum: LeVrEkCi
  azda olsa İstavrit kzltp 24 4,808 29-01-2011, 20:03
Son Yorum: sevimli34

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi