06-06-2011, 23:21
(Son Düzenleme: 07-06-2011, 12:43, Düzenleyen: BALIK and OZAN.)
cumaresi akşam erol abiyle buluştuk.ben kadıköyden babacan kurtlarımdan çıkartım..hedef balık karagöz ve eşkina.mera ahırkapı...mekana gittik büyük bir beklentiyle ama saa 01 e kadar denemelerimiz isavritlerin yemlerimizi şapur şupur yemesinden dolayı
boşa gitti..abi dedim burda iş yok çok güvendiğim meradan sıkıntılı bir şekilde ayrıldık.beşiktaş iskelesine geldik..buradanda güzel balık almıştım vakti zamanında ama burada da umduğumuzu bulmadık...saat 03.00 gibi arabaya yattık saat 05.00 gibi uyandık ve doğru planladığımız gibi kuleli askeri lisesinin önüne çapari sallamaya geldik yaklaşık 4 saat gibi bir süre de 10 kg yakın istavrit ve sardalya aldık saat 09;30 gibi avımızı sonlandırdık..tüm komşu ve akrabaya yetecek balığımızı aldıkansonra evlerimize gei döndük..uykudan gözlerimizi kapanmak üzerieydi..gecenin berekesizliğini kulelide güzel bir ava çevirmiştik..balıklarıda erol abinin tarifiyle yaptım(sardalyaları)baya bir güzel oldu..,istavritler ise tadından yenmedi..herkese saygılar ...rastgele..
[SIZE="5"][COLOR="Navy"][I]ozan1977: Onun videoları, favorileri ve daha fazlası Dailymotion'da[/SIZE][/I][/COLOR]

[SIZE="5"][COLOR="Navy"][I]ozan1977: Onun videoları, favorileri ve daha fazlası Dailymotion'da[/SIZE][/I][/COLOR]